XORO
Image default
Meubels

Bankpoten en loungeframes van Nordstahl

Bankpoten en loungeframes van Nordstahl

Beschikt u over of maakt u zelf een eikenhouten eetbank, maar weet u niet wat voorbankpoten van Nordstahl u moet kiezen? De stalen bankpoten van Nordstahl bieden u soelaas. Bij keuzestress kunt u altijd even de website raadplegen. Hier kunt u advies op maat krijgen voor uw desbetreffende vorm bankpoot.

Laat u adviseren door Nordstahl

Heeft u een bank met rugleuning? Dan kunt u het best gaan voor de N bankpoot (bankpoot met leuning) van Nordstahl. Deze bankpoot is opgebouwd uit een N vormig profiel waarbij het mogelijk is om een eikenhouten plank als zitvlak te monteren maar dus ook als rugleuning. De hoek van de leuning zorgt voor een ideale zithouding.

Bent u op zoek naar een lounge bank voor in de tuin? Bekjik dan eens het stalen loungeframe van Nordstahl. Deze set frames zorgt voor een zeer stabiel geheel tot en met 3 meter. Daarna moet deze verstevigd worden in het midden voor de zekerheid. Bij het loungeframe is de ideale zithoek gecreëerd en zit de leuning ook weer perfect in combinatie met het zitvlak.

Duurzame Poedercoating en de afwerking van de stalen bankpoten en loungeframe

Al onze stalen producten van Nordstahl worden voorzien van een hoogwaardige en duurzame poedercoating. Deze poedercoating zorgt er voor dat roestvorming kan worden tegen gegaan. Tevens is het zo dat deze poedercoating niet de lasnaden doet verdwijnen. Op deze manier behouden de stalen bankpoten hun prachtige karakteristieke robuuste industriële look and feel.

Dankzij deze poedercoating is het gemakkelijk om de stalen bankpoot af te nemen met een vochtige doek of met alcoholische schoonmaakmiddelen. De poot zal niet beschadigen en de lak blijft mooi op het staal zitten.

Vakbekwame lassers

Bij Nordstahl vinden wij het ontzettend belangrijk dat de stalen bankpoten een kwalitatief hoogstaand karakter uitstralen. Hiervoor is het essentieel dat de lassen met grote precisie worden verwerkt. Dit voorkomt dat de stalen bankpoten niet extra geslepen hoeven te worden en alleen op deze manier komt de echte industriële look tot zijn recht.