Bedrijfskleding is er om uw personeel te beschermen

Veel bedrijfseigenaren vinden het moeilijk om de stoere en representatieve bedrijfskleding uit te zoeken. En dat geldt al helemaal wanneer het gaat om regenkleding. Gelukkig kan een specialist als Voets Bedrijfskleding u hier uitstekend bij adviseren. Zij bieden alleen bedrijfskleding van zeer hoge kwaliteit die ervoor zorgt dat uw personeel in alle omstandigheden verantwoord en veilig kan werken. Een onderdeel van de bedrijfskleding is regenkleding. Hierbij is het natuurlijk van belang dat deze waterbestendig is en voldoet aan de EN 343 3.1. Zij bieden diverse modellen zodat ervoor ieder wat wils is. Wat dacht u bijvoorbeeld van regenparka? Of een warme regenbroek? U vindt het allemaal bij de specialist in bedrijfskleding.

Veilige bedrijfskleding en schoenen die voldoen aan de Europese richtlijnen

Zoekt u naar goede veiligheidskleding voor uw personeel? En wilt u daar meteen goede veiligheidsschoenen bij kopen? Het is dan verstandig als u een specialist zoals Voets Bedrijfskleding inschakelt. Zij adviseren u en zijn de officiële hoofddealer van Helly Hansen. Daarnaast verkopen ze nog diverse andere topmerken zoals Buckler, Redbrick en Tricorp. Goede, en met name veilige schoenen zijn van groot belang bij verschillende werkzaamheden. Goed schoeisel voorkomt bedrijfsongevallen en langdurig ziekteverzuim. U heeft hierbij keuze uit diverse modellen. Bij deze specialist vindt u zowel laarzen als lagere modellen. Zo vindt u voor elke werknemer de juiste schoen. Alle schoenen in de webshop van deze specialist voldoen aan de geldende Europese richtlijnen.

Stoere en representatieve bedrijfskleding en thermokleding

Vinden de werkzaamheden van uw personeel grotendeels buiten plaats? En gaan deze werkzaamheden ook gewoon door wanneer er barre weersomstandigheden zijn? Het is dan essentieel dat uw personeel goede thermokleding draagt onder hun bedrijfskleding. Gelukkig kan een specialist als Voets Bedrijfskleding u hier uitstekend bij van dienst zijn. Zij zijn namelijk de officiële hoofddealer van Helly Hansen en adviseren u bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding. De thermokleding zorgt ervoor dat uw personeel warm blijft onder koude omstandigheden. Daarnaast verkoopt deze specialist ook de juiste bedrijfskleding om uw personeel te beschermen tegen ongevallen en letsel tijdens werkzaamheden met blootstelling aan hitte, vuur, regen of beperkt zicht. Deze kleding ziet er door zijn Scandinavische stijl ook nog eens stoer en representatief uit.