XORO
Image default
Aanbiedingen

Bedrukte tape

Het is erg belangrijk dat het verzonden drukvoorbeeld van de bedrukte tape goed wordt nagekeken of alles naar wens is. Als alles naar wens is kan er akkoord worden gegeven op de drukproef en vervolgens wordt de productie in gang gezet. Wanneer er toch nog een foutje is wanneer de tape al in productie is gegaan dan is dit helaas te laat. Er kan niks meer aangepast worden wanneer het ontwerp verzonden is. Het duurt gemiddeld 2 a 3 weken tot de bedrukte tape afgeleverd wordt. Dit is wel geheel afhankelijk van de periode van het jaar, rondom de feestdagen kan de levertijd oplopen tot 4 weken.

De kleuren die gehanteerd worden voor de drukproef van de bedrukte tape worden PMS kleuren genoemd, het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat de drukproef digitaal wordt gestuurd en daarom de kleuren wat kunnen afwijken. Dit kan ook nog eens verschillen per soort beeldscherm. De kleuren kunnen het beste gecheckt worden doormiddel van een PMS kleuren waaier, op deze manier is de kleur het meest accuraat. Het is eventueel ook mogelijk om de bedrukking uit te printen en het op deze manier te checken.

Een ander onderdeel wat benoemd wordt op de drukproef is de lengte van de rol, repeteerafstand, drukkleuren en een opgaaf van de totale bestelling. Het is belangrijk dat dit nog een keer goed gecheckt wordt voor de bestelling bij 123bedrukte tape ingezet wordt. Op deze manier ontstaat er geen verwarring en is er door beide partijen goed gecheckt dat de verwerkt. Zie bijgevoegd ook nog een voordeel van een drukproef.

https://www.123bedruktetape.be/