Bespaar op uw energiekosten door opritverwarming goed te regelen

U wilt altijd zo goed mogelijk met het milieu omgaan. Om deze wereld door te geven aan de volgende generaties, maar ook om te voldoen aan verschillende wettelijke eisen. Niet dat dit betekent dat u zich bepaalde luxe hoeft te ontzeggen. Nieuwe opritverwarming bijvoorbeeld. Het houdt de oprit sneeuw- en ijsvrij in de winter, maar het verbruikt ook stroom. Kies daarom voor Heating Group International voor een opritverwarming met een slimme weersafhankelijke regeling. Dan maakt u gebruik van alle voordelen van opritverwarming, zonder dat u hiervoor veel stroom verbruikt. Win-win, toch?

Met een expert voor uw opritverwarming komt u nooit van een koude kermis thuis

Ga voor een goed verwarmde oprit, zodat uw wagenpark zelfs in sneeuw en ijs uw terrein kan bereiken. Met assemblage en montage door Heating Group International weet u dan ook zeker dat dit goed wordt gedaan.Het komt erop neer dat er met matten of kabels gewerkt kan worden. Deze expert werkt zoveel mogelijk met kabels omdat deze exact op maat gemaakt kunnen worden. Wanneer de kabels eenmaal liggen is de warmte ook veel beter te reguleren dan wanneer er matten worden gebruikt. En dan vergeten we nog bijna te noemen dat u maar liefst 15 jaar garantie krijgt op de kabels! Niet genoeg? Neem er een onderhoudscontract bij, dan verlengen ze de garantie met nog eens 5 jaar.

Opritverwarming: dat is pas warm thuiskomen!

U wilt niet dat uw transportbedrijf stil komt te liggen als het heeft gevroren, toch? Dit doet u door te kiezen voor opritverwarming van een echte specialist. Dat wordt thuis werken! Of niet? Wel eens aan opritverwarming gedacht? De naam dekt de lading al, dankzij opritverwarming heeft u nooit meer last van een gladde, bevroren oprit. En dat maakt thuiskomen een stuk aangenamer én veiliger omdat de auto niet weg kan glijden. En wie schakelt u in voor het aanleggen van deze verwarming? U leest het hier als eerste, Heating Group International!