Bestel uw kussen op maat op basis van een gratis stofstaal

Als u een kussen op maat laat maken, wilt u natuurlijk dat de kleur van de kussens perfect in overeenstemming is met de kleuren van uw loungehoek en in uw binnentuin die aan vernieuwing toe is. Daarom is het niet altijd even gemakkelijk om deze keuze online te maken. Bij Kussen Allure kiest u uit verschillende stofstalen, die u vandaag nog gratis kunt bestellen. Van een grafische print tot aan een retro print en van een gestreepte print tot aan een rustige, neutrale kleur. Met het gevarieerde aanbod van tientallen kleuren vindt u vast en zeker ook de kleur waar u naar op zoek bent. In welke kleur laat u het liefste uw kussen op maat maken?

Een kussen op maat gaat veel verder dan alleen de loungehoek

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten kussens. Bij de specialist ontvangt u altijd kussens op basis van uw wensen. Zo kunt u naast zittingen voor uw loungehoek ook tal van andere varianten laten maken. U heeft bijvoorbeeld ook de keuze uit buitenmatrassen, caravankussens, bootkussens en waterdichte kussens voor dagelijks gebruik op strandstoelen, in beachclubs of simpelweg in uw achtertuin. Omdat deze kussens de overeenkomst hebben dat er intensief gebruik van wordt gemaakt, zijn ze eenvoudig te reinigen en wassen. De kussens zijn waterafstotend, vlekwerend, luchtdoorlatend en de stoffen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. En met tientallen stoffen op voorraad, wordt het ontwerpen pas écht leuk. Een kussen op maat, waar u jarenlang plezier aan beleeft. Dat wil toch iedereen?

Doe inspiratie voor uw kussen op maat online op

Bij het op maat laten maken van uw kussen heeft u keuze uit tientallen prints en kleuren. En dat is nog maar het begin, want ook kiest u uit diverse modellen en zelfs verschillende soorten schuim. Het is logisch dat u op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Geen probleem! Doe alvast wat inspiratie op in het online fotoalbum van Kussen Allure. Hier ziet u verschillende varianten die u bij deze specialist kunt laten maken. Van een opvallende, grafische print tot aan een lichtblauwe tint en van loungehoeken in de achtertuin tot aan loungestoelen op een dakterras: staat er een kussen tussen die u in soortgelijke variant op maat wilt laten maken? Laat het vooral weten? Dan bespreekt de kussenspecialist graag de opties voor uw wensen.