Bij ons heeft u altijd een plekje op de camping vlakbij het festival Appelpop

Het kan moeilijk zijn om een geschikte slaapplaats te vinden tijdens Appelpop. Bent u een vaste bezoeker? Waarom regelt u niet meteen een slaapplaats op de camping voor tijdens de komende edities van Appelpop? Op Recreatieoord In den Boomgaard huurt u een knusse chalet die voorzien is van alle gemakken en gelegen is op een paar minuten lopen van het festivalterrein. Voor wie echt zekerheid wil: koop uw eigen stacaravan op Recreatieoord In den Boomgaard! U bent dan altijd voorzien van een droge en luxe slaapplaats tijdens het festival. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Droog op de camping tijdens Appelpop

Het festival Appelpop vindt plaats in september, en het weer kan dan niet altijd meewerken. Het is dan belangrijk dat u een comfortabele slaapplaats heeft. Recreatieoord In den Boomgaard is de ideale camping tijdens Appelpop. De camping is gelegen vlakbij het festival Appelpop. Handig voor als u even iets droogs wilt aantrekken tussendoor. En na een lange festivaldag is het fijn als u snel weer terug kunt naar de camping. Drink nog snel een laatste drankje en zoek uw bed op. Morgen is er weer een leuke dag vol muziek!

Genoten op de camping tijdens Appelpop?

Bent u een vaste gast op Recreatieoord in den Boomgaard tijdens Appelpop? En heeft u ieder jaar weer veel plezier? Kom het hele jaar door genieten op het park. Tijdens het zomerseizoen worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Van talentenjachten tot een heuse zwemvierdaagse in het natuurzwembad. Ook leuk is ‘Kruidenkriebels’. Op deze middag gaan kinderen onder begeleiding in de omgeving op zoek naar heerlijke kruiden, waarvan vervolgens iets lekkers wordt gekookt. Altijd weer een belevenis waar de kinderen met plezier op terugkijken. Dus ook buiten Appelpop is er voor jong en oud genoeg te beleven op Recreatieoord In den Boomgaard. Kom het ontdekken!