Boost je productiviteit met een animatie video

Boost je productiviteit met een animatie video

Als het druk is op de zaak wil je maar één ding: dat iedereen bezig is met zijn werk. Het laatste wat je wilt is dat mensen op facebook allerlei leuke filmpjes gaan bekijken. Maar wat nou als we je vertellen dat je animatie video kunt gebruiken om de productiviteit in je bedrijf een boost te geven? Verklaar je ons dan voor gek?

Toch is dit precies wat wij van animatie bedrijf Donker Media je vertellen: een animatie kan de productiviteit verhogen. Hoe? Dat vertellen we in dit artikel.

Leer je medewerkers slimmer te werken

In het onderwijs is het allang gemeengoed om animatievideo’s te gebruiken in de les. Dus waarom zou je niet hetzelfde doen bij personeelstrainingen? Wanneer je een nieuwe dienst op de markt brengt, is een animatie video een perfect middel om je personeel alles over dit nieuwe aanbod te leren. Maar je kunt animaties ook prima inzetten om procedures uit te leggen, of veiligheidstrainingen te geven. Eigenlijk kun je een animatie van een animatie bedrijf inzetten voor elk leerdoel.

Natuurlijk kun je dat ook doen met een normale video, maar laten we wel wezen: het maken van zo een video is veel werk en bijzonder kostbaar. En het eindresultaat is vaak matig. Bij een animatie video weet je zeker dat alleen dingen in beeld verschijnen die ook helpen je verhaal duidelijk te vertellen. Geen afleiding dus. Of het moet een bewust grapje zijn, dat de aandacht vasthoudt en het kijken van de video tot een leuke ervaring maakt.

Leuk

Omdat de meeste mensen animaties leuk vinden, dienen ze ook als energizer: een soort audio-visuele snack die de sleur doorbreekt. Even een leuk momentje tussendoor, waar mensen weer energie van krijgen. Dat helpt mensen om op te blijven letten en effectiever te leren.

Animatie video’s van een animatie bedrijf

Digitale animaties dragen nog een andere boodschap uit: namelijk dat je lesmateriaal actueel is. Want laten we wel zijn, die VHS tape… die kan écht niet meer. Animatie video’s zijn modern en stralen uit dat je bij de tijd bent. En dat zorgt dat je medewerkers ook bij willen leren. Ze kunnen immers niet achterblijven.

Investeer in je trainingsprogramma. Investeer in animatie video’s. Hoe dat technisch moet? Daar kan animatie bedrijf Donker Media je heel goed bij helpen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

https://donkermedia.nl/animatiebedrijf/