Dagje uit in Arnhem: koop een funfiets, barfiets, bierfiets of groepsfiets

Het kopen van een funfiets, barfiets, bierfiets of groepsfiets is perfect om een activiteit toe te voegen aan bijvoorbeeld uw evenementenbureau. Zo hebben uw klanten een geweldig dagje uit! Bike4Fun biedt diverse fietsen te koop aan, geschikt voor grote en kleine groepen. De groepsfietsen zijn voorzien van een dak, zodat het dagje uit in bijvoorbeeld Arnhem altijd door kan gaan. Daarnaast beschikken de groepsfietsen over handige extra’s zoals een MP3/USB speler en een aansluitpunt voor bierfusten. Van team activiteiten voor sportclubs tot aan vrijgezellenfeesten en van vriendenweekenden tot aan bedrijfsfeesten. Voor vrijwel alle gezelschappen is een dag op pad met een groepsfiets een gezellige aangelegenheid.

Ga een dagje uit in Arnhem met vrijgezellenfeest, vriendenweekend of familieweekend

Veel mensen kiezen ervoor om een weekendje weg te gaan in Arnhem. Gaat u binnenkort ook op vriendenweekend, vrijgezellenfeest of familieweekend? Wellicht staat er voor u binnenkort ook een weekend weg op de planning. Bent u op zoek naar een gezellige activiteit? Kies voor een groepsfiets van Bike4Fun. Een dagje uit in Arnhem heeft u hierdoor meteen geregeld. Bent u geïnteresseerd in de kwalitatief sterke bierfietsen van Bike4fun? Kies ervoor om de fiets met of zonder bestuurder te huren én of u de groepsfiets aan wenst te vullen met een barbecue. Het team van Bike4Fun helpt u graag om het ideale dagje uit in Arnhem voor u samen te stellen!

Uw dagje uit in Arnhem wordt samengesteld op basis van uw wensen

Als u een uitje gaat organiseren in bijvoorbeeld Arnhem, wilt u natuurlijk dat dit precies aan uw wensen voldoet. De specialist stelt graag een geschikt uitje voor u samen. Een vrijgezellenfeest is immers een totaal andere gelegenheid dan een familieweekend met jonge kinderen. Zodra u uw wensen en gezelschap kenbaar heeft gemaakt aan Bike4Fun, gaan ze voor u een geslaagde dag weg samenstellen. Het type fiets wordt uitgezocht op basis van uw groepsgrootte en, indien gewenst, wordt de fiets gecombineerd met een barbecue en (non) alcoholische dranken. Het team van Bike4Fun denkt te allen tijde met u mee en biedt u de beste prijs-kwaliteitgarantie.