De expert in jachtverhuur heeft 8 luxe jachten te huur

Geniet van een luxe vakantie en huur een van de 8 schitterende jachten van de expert in jachtverhuur. Ga bijvoorbeeld een weekje varen op de Ivoormeeuw. Dit jacht beschikt over een ruime douchecabine en heeft een terras met een tafel en stoelen op het dek waar u heerlijk kunt ontspannen. Kies dan voor de Marmeralk. Dit ruim 10 meter lange jacht, dat te huur is bij Delos Yacht Charter, ziet er erg mooi uit. Met dit jacht geniet u optimaal van de prachtige natuur. Ontdek de andere 6 modellen van deze specialist in jachtverhuur op hun website.

Een jacht te huur voor een vakantie op het water

Een vakantie plannen is altijd best een gedoe. Gaat u liggen bakken op het strand? Of op verre rondreis? Doe het dit jaar eens helemaal anders en huur een luxe jacht bij Delos Yacht Charter, de specialist in jachtverhuur. Bij deze specialist is een jacht te huur voor tot wel 10 personen, waarmee u desgewenst meerdere weken het water op kunt. Alle jachten zijn compleet uitgerust. Dit wil zeggen dat alle keukenspullen en apparaten aanwezig zijn en natuurlijk al het benodigde meubilair zodat u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie. Bij deze jachtverhuur kunt u kiezen uit 8 prachtige jachten waarmee u vrij kunt varen in de mooie natuur van het ‘Groene Hart’.

Een jacht te huur van maart tot een met oktober

Een paar dagen varen tijdens de meivakantie? Of gaat u er wat langer met de boot tussenuit in de zomer? Of tijdens de herfstvakantie een weekje het water op? Dit is geen probleem wanneer u een jacht huurt bij een specialist in verhuur van motorjachten. Elk jacht dat te huur is bij Delos Yacht Charter is beschikbaar tijdens het vaarseizoen dat loopt van maar tot en met oktober. Wilt u weten of het jacht beschikbaar is in de periode dat u op vakantie wilt gaan? Dit jachtverhuur heeft een handig overzicht waarop u direct kunt zien of een jacht te huur is op het moment dat u wenst. Zo weet u direct waar u aan toe bent.