De sappigste ossenhaaspuntjes vindt u bij de online slager

Ossenhaaspuntjes zijn een ware verwenning. Het stukje vlees kan als de een culinair hoogstandje worden gerekend. Het vlees komt van een zeer mals gedeelte van het rund en bevat nauwelijks pezen of vetweefsel. Ideaal dus om te gebruiken in een goede wokschotel! En om uw speciale maaltijd niet alleen een culinair succes te laten worden, maar ook nog eens makkelijk aan topkwaliteit vlees te komen, bestelt u uw ossenhaaspuntjes bij Beef&Steak! Bestellen doet u hier gewoon online. Smaken de ossenhaaspuntjes naar meer? Bestel dan ook eens een goede eendenborstfilet of lekker mals lamsvlees!  

Beste, brave eendenborst voor op de barbecue of gewoon lekker in de pan!

Als u eendenborstfilet online wilt bestellen moet u bij Beef&Steak zijn. Dan weet u zeker dan u het meest malse vlees krijgt. U weet dan allang dat eendenborst waanzinnig lekker is op de barbecue dankzij de stevige structuur van het vlees. Of bak de eendenborst in zijn eigen vet en laat hem eventjes rusten na het bakken. En als u dan ook nog hoort dat u bij Beef&Steak prachtige filets bestelt van wel 200 gram, is de keuze natuurlijk helemaal snel gemaakt! Wist u dat Beef&Steak ook malse ossenhaaspuntjes en heerlijk lamsvlees aanbiedt in de online slagerij? Wat voor vlees u ook zoekt, de online vleesspecialist heeft wat u zoekt.

Lekker variëren met mooie stukken lamsvlees uit Nieuw-Zeeland

Is het echt zo dat lamsvlees uit Nieuw-Zeeland lekkerder is dan het lamsvlees uit Nederland? Voor een groot gedeelte wel. Dat komt vooral omdat de schapen in Nieuw-Zeeland veel meer bewegingsruimte hebben. Daardoor wordt het vlees lekker stevig en mals. Bovendien bevat het vlees daardoor erg weinig vet en past het prima in uw dieet als u verantwoord wilt eten. Koop een lekkere lamsburger voor een simpele, maar smaakvolle maaltijd, of gooi een grote lamsbout op de barbecue voor die echte grillsmaak! En aangezien we natuurlijk nooit alleen barbecueën trakteert u uw gasten ook nog eens op gebraden eendenborst en een bijpassende wokmix met ossenhaaspuntjes. Waar u al dit lekkers bestelt? Gewoon online bij Beef&Steak.