Droomde u altijd al van het rijden van de Tuinroute in Zuid-Afrika?

Wilt u prachtige kustlijnen zien en de kustlijnen van Zuid-Afrika ontdekken? Kom dan de Tuinroute rijden en kijk uw ogen uit! Of gaat uw voorkeur toch uit naar een rondreis door Namibië en Zuid-Afrika? Bij Oryx Travel is het allemaal mogelijk. Men denkt graag met u mee om de droomreis van uw leven te realiseren. De touroperator weet als geen ander dat iedere reiziger andere wensen heeft. De één droomt van een luxe rondreis langs de Tuinroute en de ander maakt liever een avontuurlijke selfdrive- of kampeerreis door Zuid-Afrika. Bent u klaar voor een avontuur? Bekijk dan de verschillende reisprogramma’s die vervolgens aan uw reiswensen worden aangepast.

Ervaar de veelzijdigheid van Afrika tijdens een rondreis door Namibië

Wilde u altijd al een reis maken naar Afrika en de natuurlijke schoonheid ontdekken? Wist u dat Namibië een vakantieland in opkomst is? Wilt u uw reis wel van begin tot eind goed gepland hebben? Boek dan uw rondreis door Namibië bij Oryx Travel. Uw reis wordt aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring samengesteld. Het is immers úw reis. Tijdens de rondreis ervaart u de veelzijdigheid van het land: van uitgestrekte woestijnen tot een overnachting in een luxe lodge en van een ontmoeting met de eerste inwoners van Namibië tot machtige watervallen. Bij Oryx Travel boekt u ook reizen naar andere landen in Afrika. Wat dacht u bijvoorbeeld van een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Maak een reis langs de Namibische kustlijn.

Uitstekend verzorgde rondreis langs de Tuinroute in het prachtige Zuid-Afrika

Altijd al eens een roadtrip willen maken langs de Tuinroute in Zuid-Afrika maar nooit de tijd voor genomen? Wilt u liever in een tentje op de auto slapen of liever in luxe lodges verblijven? De ‘Big Five’ of walvissen spotten? Boek dan uw volledig verzorgde rondreis bij Oryx Travel. Men stelt uw reis naar Afrika geheel naar uw wensen samen, zodat uw dromen werkelijkheid worden. Zo is het ook mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië. Iedere reis in het aanbod van Oryx Travel brengt u naar prachtige stranden, indrukwekkende natuurlandschappen en tijdens iedere reis maakt u kennis met de culturen in het prachtige Afrika. Maak uw onvergetelijke reis door Zuid-Afrika met Oryx Travel.