XORO
Image default
Huishoudelijk

Een opgeruimd huis en hoofd dankzij deze professionele organizer

Word jij ook gek van alle rommel in je huis, en slaag je er maar niet in om hier verandering in te brengen? Dan kan jij misschien de hulp gebruiken van een ervaren professionele organizer. Zo’n uitstekende opruimcoach in regio Antwerpen is Helder Huis in Grobbendonk. Samen zorgen jullie ervoor dat je opnieuw structuur in je woning krijgt en rust in je hoofd.

De verschillende mogelijkheden bij deze opruimcoach

Deze professionele organizer heeft verschillende manieren om jou verder te helpen. Als je echt grondig aan de slag wilt gaan met opruimen, zodat je huis nadien volledig opgeruimd is, is het Reset Traject de ideale keuze. Dit is een traject van 6 à 9 maanden waarin jullie samen stap voor stap je huis onder handen nemen volgens de methode van Marie Kondo. Als je het budget niet hebt om dit traject te volgen, zijn er echter ook andere opties. Zo heeft ze onlangs een e-boek opgesteld met 63 handige organizing hacks. Dit e-book is volledig gratis; al wat je hoeft te doen, is je e-mailadres door te geven, en het wordt naar jou doorgestuurd. Ook organiseert ze elke laatste maandag van de maand een opruimbootcamp. Dit is een soort van online meeting waarin je met een groep andere vrouwen samen aan de slag gaat met opruimen rond een bepaald thema. Samen opruimen is immers veel gezelliger en anderen zien opruimen motiveert om zelf ook aan de slag te gaan. Deze online opruimsessies zijn ook volledig gratis; je moet je wel op voorhand hiervoor inschrijven.

Aarzel niet langer en ga ervoor

Lijkt zo’n professionele organizer je wel interessant, maar heb je om de een of andere reden toch nog twijfels? Vul dan eens de vragenlijst in op haar website. Aan de hand hiervan zie je direct of het traject iets voor jou is of niet. Als je nog vragen hebt vooraleer je de stap zet, kan je die uiteraard steeds aan haar stellen. Ze helpt je maar al te graag verder. Niet aarzelen, gewoon doen!