XORO
Cadeau

Een zilveren sieraad is een prachtig cadeau voor elke gelegenheid!

Dure sieraden van goud, platina en diamanten zullen altijd de aandacht blijven trekken, maar zijn helaas niet voor iedereen haalbaar. Daarom zullen zilveren sieraden altijd een perfect cadeau blijven voor iedere gelegenheid. Puur zilver is harder dan goud, heeft de hoogst optische reflectie en zilver is het minst dure edelmetaal van alle edele metalen. Het ziet er fantastisch uit met een zwarte avondjurk, helemaal als het licht op het glanzende zilveren sieraad weerspiegelt.

Zilveren sieraden hebben zo’n lange geschiedenis dat er de afgelopen duizenden jaren een ongelooflijke hoeveelheid stijlen en ontwerpen zijn gemaakt. Ondanks dat zilveren sieraden dus al een tijdje meegaan blijven ze aan populariteit winnen, want het alternatief is dure gouden sieraden. Hoewel er altijd over zilveren sieraden wordt gesproken, worden er zelden sieraden van puur zilver gemaakt. Puur zilver is te zacht en wordt daarom gemengd met koper om er een sterk en duurzaam edelmetaal van te maken. Het eerste gehalte zilver bestaat voor 92,5 % uit puur zilver en het overige deel uit koper of een ander metaal. Dat is ook de reden dat er in sieraden van het eerste gehalte zilver een .925 keurmerk staat. Dan ben je er zeker van dat het sieraad van echt zilver is gemaakt. Zilveren sieraden, of het nu armbanden, hangers, ringen of oorbellen zijn, ze zijn het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid.

Zilver is ook het beste alternatief voor goud, want goud is erg duur waardoor de meeste mensen voor zilveren sieraden kiezen. Dus als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor een redelijke prijs, dan kies je voor zilveren sieraden. Dit cadeau is geschikt voor elke gelegenheid, Moederdag, Vaderdag, verjaardagen, huwelijksdagen, Valentijnsdag en verschillende feestdagen zoals kerstmis of sinterklaas.

Verwen je moeder op Moederdag met een echt zilveren sieraad zoals een handgemaakte ring of een zilveren ketting met edelstenen. Of geef je Valentijn een speciaal en uniek zilveren sieraad cadeau uit een prachtige collectie handgemaakte sieraden. Een veel voorkomende vraag is, wat geven we een jarige? Het moet natuurlijk uniek, elegant en ook betaalbaar zijn. Dan zijn zilveren sieraden natuurlijk het perfecte verjaardagscadeau! En met de kerst worden vaak bijzondere kerstcadeaus gegeven en geliefden verrast. Een mooi kwalitatief zilveren ontwerp zal dan altijd een mooi aandenken of herinnering blijven.

 

https://www.wereldsejuwelen.nl