XORO
Image default
Bedrijven

FREEGEN faciliteert het blussen van elke brand

Schuim van FREEGEN is naast heel effectief ook fluorvrij en biologisch afbreekbaar. Dat maakt het een ideaal blusmiddel voor elke soort brand. Schuim van FREEGEN zorgt ervoor dat er een dikke laag ondoorgrondelijke substantie bovenop het vuur komt te liggen waardoor het vuur zich niet verder kan ontwikkelen. Het is ideaal voor branden in klasse A. Dat houdt in dat vaste niet smeltende stoffen aan het branden zijn. Dat kan gaan van verpakkingsmateriaal tot papier, hout en textiel.

Elke brand is anders

Hoewel FREEGEN heel effectief is, zal het niet altijd evengoed werken. Elke brand is anders en vraagt dan ook een andere aanpak. Als u de foute aanpak inzet tegen een brand, kan het heel moeilijk zijn om die onder controle te krijgen. Daarnaast is het ook belangrijk om het juiste brandweermateriaal te gebruiken. Bij Belgian Fire Safety in Wevelgem kunt u gespecialiseerd brandweermateriaal kopen. Zo kunt u elke brand makkelijk de baas en zult u ook beter mensenlevens kunnen redden. Brandweermateriaal is speciaal ontworpen om u te beschermen en te helpen tijdens het blussen van een brand en het redden van eventuele overlevenden. Hoe beter u bestand bent tegen het vuur en de rookontwikkeling en hoe makkelijker u de slachtoffers kunt helpen, hoe meer kans er is dat de slachtoffers het effectief overleven. Daarvoor kunt u terecht in een speciaalzaak om al het benodigde materiaal te kopen. Schuim van FREEGEN helpt dan bovendien ook nog eens met de opkuis doordat het biologisch afbreekbaar is.

Bescherm uzelf

Hoe beter het brandweermateriaal is dat u gebruikt, hoe beter u beschermd zult zijn. Indien u zelf niet goed beschermd bent, zet u niet alleen het leven van uzelf op het spel, maar ook dat van anderen doordat u minder goed zult kunnen helpen. Koop dus zeker het goede materiaal zodat u zichzelf zo nuttig mogelijk kunt maken.

https://belgianfiresafety.com/freegen/