Groepsaccommodatie? Kies voor een plek met uitzicht op de Veluwe

Wist u dat u ook met grotere groepen prima terechtkunt in natuurgebied de Veluwe? Zelfs met de hele vereniging van 100 man slaagt u uitstekend bij kampeerboerderij De Aalbertshoeve. Alle groepsaccommodaties hebben een verschillende capaciteit en beschikken over zowel grote als kleine slaapzalen. Gaat u met groep 8 op schoolkamp? Of misschien met de hele school? Daar is deze locatie uiterst geschikt voor. Ieder verblijf heeft meerdere slaapzalen, goede sanitaire voorzieningen, een keuken en verschillende sport- en spelfaciliteiten. Ook is er in de omgeving van de groepsaccommodatie op de Veluwe veel te beleven. Denk aan het beoefenen van watersporten, midgetgolfen of het bezoeken van een attractie- of dierenpark. Zo organiseert u een schoolkamp dat de kinderen nooit zullen vergeten!

Geniet in uw groepsaccommodatie op de Veluwe ook van een lekkere maaltijd

Een stevige maaltijd na een dag flink wandelen of fietsen is precies wat u kunt gebruiken. En dan is het helemaal lekker als u niet nog het hele eind naar huis hoeft te rijden. Bij De Aalbertshoeve kan het. Tijdens een verblijf in een groepsaccommodatie in de natuurlijke omgeving van de Veluwe geniet u allereest van recreatiemogelijkheden, zowel op het terrein als in de buurt. Zo kunt u een heerlijke wandel- of fietstocht maken in de bossen, speurtochten doen of sporten op een van de sportvelden. Dat is niet het enige. U geniet ook van heerlijke maaltijden. Zo kan men een barbecue voor u verzorgen. Ook kunt u kiezen voor een warm of koud buffet. En wilt u in de ochtend genieten van verse broodjes? Dan wordt er vers brood van de bakker voor u gehaald.

Verzorgde groepsaccommodatie op de Veluwe geschikt voor wel 100 personen

Een accommodatie vinden voor maar liefst 100 personen, begin er maar eens aan! Het is bijna onmogelijk om een ruimte te vinden die groot genoeg is, of niet? Gaat u met de kinderen van groep 8 op schoolkamp gaat? U met uw familie een weekend weg wilt? Of omdat u met de vereniging eropuit trekt? In dat geval kunt u uitstekend terecht in een van de groepsaccommodaties van De Aalbertshoeve. De luxe ingerichte accommodaties van de kampeerboerderij bieden de mogelijkheid om met maar liefst 100 personen te verblijven. Naast slaapplaatsen voor grote groepen biedt de kampeerboerderij u binnen en buiten tal van sport- en spelfaciliteiten. Kijkt u al uit naar een aantal gezellige dagen in een groepsaccommodatie op de Veluwe?