XORO
Gezondheid

Informatie over serviceflats, rusthuizen en nog veel meer over woonzorg in Vlaanderen!

Je zoektocht naar oplossingen voor ouderenzorg start op Zivi.be!

Ben je op zoek naar rusthuizen en serviceflats in de buurt voor een van je familieleden? Het is beslist geen makkelijke opgave, want hoe moet je hun service vergelijken? En moeilijker nog, hoe moet je de prijzen gaan vergelijken als je niet weet waar de verschillen zitten tussen de woonzorgcentra onderling? Wat is er allemaal inbegrepen en wat niet?

Je kan een lijstje maken en elk rusthuis of service flat gaan bezoeken en tijdens een persoonlijk gesprek de antwoorden op al je vragen gaan noteren, of je kan eerst even de zorgwebsite Zivi raadplegen. Bij Zivi vind je namelijk zorginformatie voor iedereen, overzichtelijk gebundeld op 1 toegankelijke website.

Duizenden rusthuizen, woonzorgcentra en serviceflats in heel Vlaanderen hebben een gedetailleerd profiel op Zivi.be. Daarop staat zowel algemene informatie en afbeeldingen, maar ook extra toelichting bij de prijzen, extra services en mogelijkheden. Die informatie kunnen de woonzorgcentra trouwens zelf aanvullen en up-to-date houden via een persoonlijke login. Je mag dus gerust zijn dat je altijd over recente en correcte informatie beschikt!

Jij hoeft alleen maar een locatie in te voeren in het zoekvenster om een selectie te krijgen van de rusthuizen en serviceflats in de regio van je keuze en dan ben je klaar om te gaan vergelijken en te bepalen welke serviceflats en ouderentehuizen je eventueel wil gaan bezoeken.

Correcte informatie over woonzorg voorzieningen in Vlaanderen vind je op Zivi.be, maar de sfeer en gezelligheid, die moet je natuurlijk zelf gaan opsnuiven.

http://www.zivi.be