Kies voor Hubertus Gold Premium, een uitstekende keuze voor volwassen honden

Als een hond 10 maanden oud is, is de hond volwassen. Het hangt af van het ras of de voeding dan wordt aangepast. Puppy voeding is nog steeds geschikt voor kleine rassen, zoals chihuahua’s en teckels, maar voor grote rashonden is het verstandig om eerder over te stappen op volwassen hondenbrokken. De brokken van Hubertus Gold Premium bevatten tal van goede voedingsstoffen. U kunt hierbij denken aan vlees, gevogelte (30% waarvan minimaal 5% eend), mais, bietenvezels en mineralen. Hierdoor krijgt uw trouwe viervoeter de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen én de brokken hebben een lekkere smaak. Vers vlees zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Bestel vandaag nog de brokken van Hubertus Gold in de webshop van Dogline.

Kies voor de voeding van uw puppy voor Hubertus Gold Junior

Is uw eigen hond moeder geworden van een aantal prachtige puppy’s? Of heeft u pas een puppy gekocht? In beide gevallen is het verstandig om eens naar de voeding te kijken. Puppy’s hebben namelijk andere voeding nodig dan volwassen honden omdat ze nog veel moeten groeien. Hubertus Gold Junior bestaat uit alle voedingsstoffen die een pup nodig heeft, zoals eiwitten, calcium, fosfor, ijzer en foliumzuur. De voeding is licht verteerbaar, omdat pups (nog) tere maagjes hebben. Let op: vanaf ongeveer 4 weken moet u bijvoeren met de producten van Hubertus Gold, aangezien vanaf dat moment moedermelk niet meer genoeg in de energiebehoefte voldoet.

Kies uit vier productgroepen van Hubertus Gold

U wilt er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw hond niets tekortkomt. Het maakt hiervoor niet uit of uw hond nog een puppy is of een volwassen hond. U kiest altijd voor producten van de beste kwaliteit voor uw viervoeter. Kies daarom voor de producten van Hubertus Gold, die u eenvoudig in de webshop van Dogline koopt. U kiest uit een breed aanbod aan droogvoer, natvoer en snacks, waarmee uw hond genoeg voedingsstoffen zoals eiwitten, mineralen en vitaminen binnenkrijgt. Daarnaast biedt het merk ook een gevarieerd aanbod aan accessoires zoals een lekkere mand, riem en dummy. Oftewel: uw hond komt met de producten van Hubertus Gold niets tekort!