XORO
Woning en Tuin

Krachtig zwemmen of lekker relaxen

Iedereen heeft wel eens gehoord van een Jacuzzi of spa bubbelbad, minder mensen daarentegen hebben al eens gehoord van een zwemspa. Een zwemspa is een combinatie van een zwembad en Jacuzzi in één. Het biedt alle denkbare voordelen van een zwembad en bubbelbad in de tuin.

Als je een zwemspa vergelijkt met een zwembad in de tuin is deze relatief klein te noemen. Ook is dit unieke product stukken goedkoper dan het aanleggen van een zwembad. Een swimspa verbruikt hiernaast ook minder energie dan een zwembad en heeft naast een zwemgedeelte, ook een Jacuzzi gedeelte. Hiermee heeft u dus de mogelijkheid om te zwemmen, oefeningen te verrichten maar ook om heerlijk te relaxen.

In de meeste zwemspa modellen zit een krachtige waterstroom installatie ingebouwd. Deze installatie zorgt voor een waterstroom waar men tegen in kan zwemmen.  U kiest er dus zelf voor om een echte zware training te volgen of voor het meer ontspannen zwemmen. Om deze reden is een swimspa uitermate populair onder sporters. Tevens is de combinatie van warm water en zachte waterstroming zeer geschikt voor het herstellen van blessures van spieren en gewrichten. Dit kan door bijv. hydrotherapie toe te passen.

Zwemspa’s kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Swimspa’s zijn tevens verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en kleuren (kuip en omkasting). De levering en installatie vindt vaak plaats door een ervaren montagepartij. Zo bent u verzekerd van jarenlang genieten van pure welzijn en plezier.

https://www.sunspabenelux.nl/