Laat uw CD in kleine oplage persen bij een professionele perserij

Een CD uitbrengen is een lang proces en hierbij wilt u dat elke stap tot in de puntjes in orde is. Ook de laatste stap het persen van uw CD in kleine oplage wordt door CD Perserij België op een professionele wijze uitgevoerd. Als eerste wordt de stamper voor de CD ingebouwd in de spuitgietmachine. Vervolgens wordt het transparante kunststof van de CD in de spuitgietmachine verwarmd tot ongeveer 300 graden Celsius. Wanneer het materiaal vloeibaar is, wordt het onder zeer hoge druk door een kleine opening in de matrijs gespoten. Het vloeibare kunststof vormt zich naar het data reliëf van de stamper. Vervolgens wordt de matrijs gekoeld en stolt het kunststof. Dit is de basis voor de uiteindelijke CD. Na 2,5 seconden afkoeltijd, wordt het product afgewerkt tot een afspeelbare CD.

 

Promoot uw muziek door een CD te laten persen in kleine oplage

Droomt u van een groot publiek voor uw muziek? Dan bent u op zoek naar een goede manier om uw muziek te verspreiden. U wilt dat uw muziek wordt gedraaide bij de grote radiostations en bij mensen thuis. Maar hoe bereikt u juist het grote publiek? Voordat u begint met het promoten van uw muziek, is het daarom aan te raden om uw CD te laten persen in kleine oplage. CD Perserij België is een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Zij zijn u van dienst met het persen van oplages van 150 tot 3000 stuks. Altijd tegen de scherpst mogelijke prijzen. Wanneer gaat u uw CD laten persen om uw carrière als muzikant een boost te geven?

 

Niet alleen een CD, maar ook vinyl laten persen in kleine oplage

Steeds vaker wordt muziek digitaal gemaakt en daarom verlangen mensen ook naar iets tastbaar. Vinyl is daardoor weer helemaal populair. Zeg nu zelf, het voelt toch veel bijzonderder om te luisteren naar een LP van uw favoriete artiest, dan wanneer u digitaal naar de muziek luistert? Juist daarom besluiten veel muzikanten om hun muziek niet alleen op CD, maar ook op vinyl uit te brengen. Zowel voor het in kleine oplage persen van uw CD als van een LP, bent u bij CD Perserij België aan het juiste adres. Niet alleen ontvangt u een product van hoge kwaliteit, ook profiteert u van vakkundige begeleiding en deskundig advies. Bent u binnenkort de trotse bezitter van uw eigen muziek op LP?