Met een GPS spel beleef je de leukste werkdag van het jaar

Het is tegenwoordig immens populair om een GPS spel te spelen met een bedrijfsuitje. Elk bedrijf gaat er minstens een keer per jaar met zijn allen op uit om iets leuks te doen. Goed voor de ontspanning en goed voor de teambuilding! Omdat bedrijfsuitjes niet maandelijks voorkomen, is het belangrijk om een activiteit te kiezen die ook écht iets toevoegt. Bij Wave Citygames kies je uit verschillende spellen en thema’s. Ga bijvoorbeeld voor een GPS spel in de Biesbosch en vind de verborgen schat! Ideaal om je collega’s beter te leren kennen tijdens andere situaties. Na de vondst van de schat kan je heerlijk een hapje eten met elkaar om de spannende dag door te spreken. Wave Citygames verzorgt graag de catering in de vorm van een lunch, barbecue of Snackbag!

Ga voor een spannend GPS spel tijdens het groepsuitje

Ben jij aangewezen om het volgende uitje te organiseren? Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een teamuitje of een weekend met de vriendengroep, het kan lastig zijn om met iets origineels te komen. Wordt het weer een standaard etentje, een high-tea of net als de rest van Nederland een escape room? Ga voor origineel met een GPS spel van Wave Citygames. Een GPS spel? Zeker! Wave Citygames biedt verschillende GPS spellen aan waarbij je in groepen met een mobiele telefoon opdrachten moet doen en bijvoorbeeld een verdacht persoon moet zoeken. Of ga voor de MOL in een spannend spel midden in de stad! De mogelijkheden zijn eindeloos. Niemand verveelt zich tijdens jullie uitje!

Ga de uitdaging aan tijdens GPS spel ‘City Challenge’

Wil jij de stad ontdekken met Wave Citygames? Deze spellen zijn modern, communicatief en op maat gemaakt. Tijdens dit creatieve spel leer je zowel je teamgenoten als een nieuwe stad kennen. Hoe het werkt? Wave Citygames is gespecialiseerd in het organiseren van spannende en uitdagende citygames waarbij je aan de slag gaat met een GPS spel. De City Challenge bestaat uit vier onderdelen, waaronder multiple choice vragen, foto-opdrachten, video-opdrachten en uitdagingsspelletjes. Verdien de hoogste score en zorg dat je bij het winnende team hoort! De combinatie van internet en GPS in de app op je smartphone zorgen ervoor dat je pas nieuwe informatie ontvangt als je daadwerkelijk bent aangekomen op de locatie, waardoor het enorm realistisch wordt.