XORO
Hobby en vrije tijd

Nieuwe mensen ontmoeten in Antwerpen dankzij speeddating!

In een grote stad, is het als single soms moeilijk om mensen te leren kennen. Niet zozeer omdat er niet genoeg mensen wonen, maar omdat ze moeilijk te vinden zijn of slecht bereikbaar. Eigenlijk wil je vooral de juiste mensen ontmoeten! Daar kan speeddating, een nieuwe datingtrend in Antwerpen, je zeker bij helpen!    

Tijdens speeddaten ontmoeten 7 single mannen en vrouwen elkaar op een vooraf bepaalde locatie. Ze praten elk om beurt gedurende 7 minuten met elkaar. De ideale duur voor een verkennend gesprek. Na alle gesprekken, geeft ieder voor zich aan wie hij nog wel eens zou willen terugzien. Als iemand anders jou ook opnieuw wil ontmoeten, heb je een match en ontvang je elkaars contactgegevens zodat je later nog eens kan afspreken en wie weet wat er nog van komt.

Kortom, een eenvoudig idee, maar het werkt wel. Er zijn al verschillende succesverhalen van singles die de man of vrouw van hun leven vonden na een speeddate. En er zijn al even veel gevallen waarbij er gewoon hechte vriendschappen zijn ontstaan tussen de matches. Ook in Antwerpen kan je een speeddating bijwonen. Je kan speeddaten op alle leeftijden van 18 tot 65 jaar, ingedeeld volgens passende leeftijdsgroepen. Kijk snel wanneer de volgende sessies in de stad plaatsvinden. Over het algemeen zijn de plaatsen snel bezet, dus aarzel zeker niet om je in te schrijven!

Probeer het ook eens in Gent

 

http://www.speeddatinginantwerpen.be