Ook voor jou is een bel etage woning kopen mogelijk

Nood aan gezonde zeelucht, kinderen die na school recht de Spuikom in duiken of de duinen onveilig maken. Misschien wel toe aan een rustige oude dag? Wonen aan zee heeft enkel voordelen. Elk straaltje zon pik je mee op de eerste rij! En door de aankoop van een bel-etage woning in Bredene doe je nog een verstandige investering ook.

 

Met een bel-etage woon je in hogere sferen

3 ruime kamers op de verdieping, een keuken voorzien van alle comfort en een woonruimte die overspoeld wordt door het zonlicht dat door de ruime raampartijen binnenvalt? Een bel-etage te koop in Kop van Sas combineert alle denkbare troeven van modern wooncomfort met een prijskaartje dat geen aanslag pleegt op je portefeuille. Ook de energiekosten zullen je aangenaam verrassen. 

 

Waarom zou je de aankoop van een bel-etage woning overwegen?

Het kopen van een bel etage woning mag op zich dan al een verstandige keuze en een goede investering zijn maar het project Kop van Sas heeft nog enkele uitzonderlijke troeven. Bossen op wandelafstand, duinen tot bijna in de zuidgerichte tuin en de Spuikom waar duikers, zwemmers en surfers hun hartje kunnen ophalen maken het verschil. En dit alles op nog geen 5 minuten wandelen van je thuis. Met de fiets verken je bovendien kilometerslange routes langs de Belgische kust. Geen angst, je zal dagen te kort komen en minder tijd doorbrengen in je bel-etage dan je denkt.

Contacteer ons vandaag nog via het contactformulier op de site en we begeleiden je met plezier door het woonerf en de bel etage woning van je dromen.

http://www.betaalbaarwonenaanzee.be/troeven/wonen-in-bruisend-bredene/