XORO
Image default
Architectuur

Op maat gemaakte bamboe schermen geven een koele tropische uitstraling aan uw ramen

Als gevolg van de stijging van de uitvindingen en technologie, lijken mensen hun contact met de natuur meer en meer te verliezen. In feite, als je de meest moderne woningen, zou betreden, alles wat je ziet zijn high-tech home entertainment-systemen of de bovenkant van keukenapparatuur. Echter, er zijn nog een aantal mensen die zouden willen deze technologische vooruitgang in evenwicht te brengen door terug naar de natuur te gaan. Hoewel er zijn verschillende factoren zijn die hen belemmeren om de natuur te verkennen, proberen ze de natuur om hen heen mee te nemen. Dit blijkt uit het gebruik van natuurlijke producten, zoals bamboe rolgordijnen in hun huizen.

venster bamboe schermen zijn gemaakt van vezels van hout dat ingewikkeld en subtiel met elkaar verweven wordt tot in de kleinste en meest duurzame lichtgewicht schermen. Kleuren variëren van gebleekt wit tot donker hout en alles daar tussenin. Omdat de primaire kleuren anders dan houttinten zijn, kunt u er zeker van zijn dat het bij de meeste thema’s thuis past.

Er zijn eigenlijk twee verschillende stijlen van bamboe rolgordijnen, namelijk de bamboe oprol schermen en de bamboe vouwgordijnen. De bamboe oprol schermen, zoals de naam al aangeeft, wordt beheerd door een koord dat het oprolt als u een volledig zicht op de buitenwereld wilt krijgen. De bamboe vouwgordijnen aan de andere kant vouwt in plooien en wordt ook bediend met koorden. Deze twee types van schermen hebben variaties die mechanismen in plaats van kabels gebruiken om gevaren voor jongere kinderen te elimineren.

Als u op zoek bent om een vleugje van de natuur toe te voegen in uw huis, maar u heeft geen idee hoe dat te doen, zullen bamboe houten schermen zeker de truc doen.

Bent u op zoek naar gordijnen die evenals van hoogwaardige kwaliteit zijn en milieuvriendelijk zijn? Dan zijn plisségordijnen wellicht een goede uitkomst voor uw huis.

www.mijnplissegordijnen.nl bieden een unieke, hoogwaardige en handgeselecteerde productenlijn en worden gemaakt in eigen fabriek waardoor u kunt profiteren van voordelige en lage prijzen.