Porsche backdaten is nieuwste trend

Steeds meer liefhebbers willen graag in een classic Porsche rijden. Helaas zijn deze niet beschikbaar en daarom worden steeds meer Porsches van het type 964 omgebouwd. Dit wordt backdaten of porsche backdaten genoemd. Nu denk je wellicht dat de waarde van een dergelijk voertuig na de verbouwing niets waard is. Dit is een vergissing, want na taxatie kan de waarde van een goed uitgevoerde backdate oplopen tot boven de 100.000 euro.

Het verschil Door te kiezen voor een juiste Porsche specialist die de backdate uitvoert, ben je zeker van een goede taxatie. Er wordt vooral gekozen voor originele onderdelen in plaats van kunststof onderdelen zoals een motordeksel.

In België wordt er veel tijd en geld uitgegeven aan het backdaten, maar men werkt dan ook alleen met betrouwbare Porsche specialisten die te vinden zijn via het portaal Tweedehands Porsches. Dit portaal kent steeds meer fans vanwege de schat aan informatie. Niet alleen over de hele geschiedenis van Porsche, maar ook voor goede beschikbare occassion gaat de Porsche liefhebber naar dit portaal toe. Porsche specialisten willen graag aansluiten en de auto’s live zetten. Momenteel wordt er door de medewerkers van Tweedehands Porsches een bezoek gebracht aan alle bedrijven die auto’s willen plaatsen op het platform. Hierdoor krijgt men een goede indruk van de serieuze bedrijven en de cowboys.

Wat is een cowboy In de wereld van de Porsches zijn er veel garages die allerlei auto’s verkopen en ook af en toe een Porsche, omdat men snelle marges kan maken. Helaas is het onverstandig als koper om een auto te kopen bij een dergelijke handelaar. Deze kan geen garantie geven en nog minder onderhoud op de auto plegen, omdat men niet beschikt over de nodige computers. Nieuwe Porsches worden verkocht via de dealer, maar gebruikte Porsches worden in België verkocht via de betrouwbare specialisten die zijn aangesloten op het Tweedehands Porsches portaal.

http://www.tweedehandsporsches.be/backdaten