XORO
Internet

Responsive Website Design, ongetwijfeld iets voor u!

We leven in een mobiel tijdperk, waar alles in een handomdraai beschikbaar en bereikbaar moet zijn. Zo ook het internet! Denk maar eens even na: tablets, smartphones, laptoppen, noem maar op, u heeft deze toch ook al meermaals geraadpleegd op de baan of onderweg? En wat is er nu irritanter dan een website die niet matcht met de afmetingen van uw scherm? Dat is precies waar responsive website design op het toneel verschijnt.

 

Mobiel surfen: de trend anno 2014

Gedaan met bibliotheken om informatie te bemachtigen, deze behoren definitief tot het verleden. Anno 2014 zoeken we immers alles op het net. Thuis achter de computer, maar ook in de zetel op de laptop, op de trein op de tablet en zelfs in het kleine kamertje op de smartphone.

Een vereiste voor elke website is met andere woorden om ook beschikbaar te zijn op alle apparaten, ook op de mobiele exemplaren. En niet zo maar beschikbaar, maar ook nog eens gemakkelijk hanteerbaar voor iedereen.

 

Responsive website design: een absolute must

Wilt u uw bedrijfsdoelstellingen behalen? Dan moet u uw bezoekers en klanten een gebruikersvriendelijke website geven. Responsive website design is hierbij het sleutelwoord, want zo maakt u al uw diensten en producten beschikbaar op eender waar en wanneer. Kortom: het maakt uw website toegankelijk op zowel een desktop als op mobiele toestellen.

Alle elementen van uw website – de content, de interface en de looks – worden op deze manier automatisch aangepast aan het apparaat waarop ze worden getoond. Gedaan met ellendig lang scrollen, met te grote afbeeldingen en met vastlopende websites: voortaan geniet zowel u als de rest van de wereld van een optimaal werkende website, een geweldige boost voor uw bedrijfsrendement!

 

Wat betekent responsive website design voor u?

Een responsive webdesign heeft diverse troeven in huis. Niet alleen is uw website voor iedereen altijd en overal beschikbaar, hij is ook nog eens afgestemd op uw doelpubliek. Bovendien hoeft u geen extra kosten te maken door een aparte website voor uw mobiele bezoekers.

Wilt u ook u uw website ook de ideale mix van klantvriendelijkheid, beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid meegeven? Aarzel dan niet langer en contacteer ons. Tot binnenkort voor een nooit geziene gebruikerservaring!

http://www.responsive-website-design.be