XORO
Image default
Dienstverlening

Schoonmaakdienst Prima Cleaning Intererieurverzorging

Schoonmaakdienst Prima Cleaning Interieurverzorging zorgt ervoor dat u thuis komt in een schoon huis en kunt werken op een frisse, opgeruimde werkplek. Schoonmaakservice Prima Cleaning levert schoonmaakdiensten aan bedrijven en particulieren.

Wij houden van schoon

Prima Cleaning Interieurverzorging maakt grondig schoon. We zijn secuur en werken met zorg. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn onze medewerkers speciaal opgeleid en werken ze met professionele schoonmaakproducten die helpen bij een goede reiniging van allerlei soorten oppervlakken. Ook de specialistische reiniging van gevoelige objecten en oppervlakken kunt u prima aan ons overlaten. We reinigen bijvoorbeeld glas, houten vloeren, sanitair, voegen, tapijten, keukens en sanitair.

Waar en wanneer we schoonmaken

Schoonmaakdienst Prima Cleaning Interieurverzorging verzorgt onder andere de reiniging van instellingen, bedrijven, bedrijfswoningen, fabriekshallen, kantoren en ook particuliere woningen. De schoonmakers van Prima Cleaning Interieurverzorging komen bij u schoonmaken wanneer het u uitkomt. Speciaal thuisblijven of open blijven voor onze schoonmaakservice is niet nodig. U kunt dus gewoon naar uw werk gaan en net als normaal uw dagelijkse gang van zaken voortzetten. Onze schoonmaakservice is ideaal voor na een verbouwing van uw huis, de voorjaarsschoonmaak of een grondige schoonmaak van fabriekshallen.

Zo vaak als u wilt

We zijn inzetbaar voor na bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, carnaval, verbouwing of verhuizing, maar ook om u in uw dagelijkse werk te ontlasten zodat u weer in een schoon en opgeruimd huis kunt thuiskomen. U bepaalt de frequentie van onze diensten of dat nu eenmalig, dagelijks, wekelijks of maandelijks is.

Meer informatie

Wil u meer weten over schoonmaakdienst Prima Cleaning Interieurverzorging? Neem dan contact met ons op.

http://www.primacleaning.nl/