Sloophout te koop bij Brabantse groothandel

Bij Buitenleven Second Life Wood, een groothandel in Brabant, is er een ruim assortiment aan sloophout te koop. Het sloophout kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden, waardoor u altijd een nieuwe look aan uw interieur en exterieur kunt geven. Een uitgebreid aanbod zorgt ervoor dat er altijd sloophout bij zit dat aan uw wensen voldoet.

Sloophout voor iedere doeleind te gebruiken 

Sloophout wordt voor veel doeleinden gebruikt. Niet alleen kunt u er een huis mee aankleden, maar ook standbouwers, horeca-inrichters en podiumbouwers gebruiken dit soort hout voor hun concepten. Meubelmakers zijn bijvoorbeeld dol op deze variant hout, doordat er landelijke meubels mee gemaakt kunnen worden en alles stuk voor stuk een eigen uiterlijk krijgt.

Soorten sloophout te koop bij de groothandel 

Er is sloophout te koop in verschillende soorten hout. Denk hierbij aan grenen, hardhout of vuren. Daarnaast kunt u ook havenplanken aanschaffen, die uw huis een extra dimensie kunnen bieden. Mocht u eraan denken om uw woning opnieuw in te richten, dan kunt u ook aan sloophout denken. Bij Buitenleven Second Life Wood vindt u het allemaal.

Grote diversiteit aan kleuren en maten 

Naast de verschillende soorten hout, biedt Buitenleven Second Life Wood ook een grote diversiteit aan kleuren, lengtes, breedtes en diktes. U kunt er bij het maken van meubels, wanden, plafonds of vloeren voor kiezen om alles in een geheel te brengen, maar ook om verschillende soorten te combineren. Zo heeft u niet alleen verschillende planken met gebruikssporen, maar ook nog extra variatie.

Zet het sloophout naar eigen hand 

Wanneer u bij Buitenleven Second Life Wood besluit om sloophout te kopen, dan krijgt u altijd onbewerkt hout. U zult het daarom altijd zelf moeten schuren, verwerken en bijvoorbeeld aflakken. Zo kunt u het hout nog naar eigen wens bewerken en het interieur ontwerpen dat geheel naar uw hand is. Aan het einde van de rit heeft u een nieuw meubelstuk, nieuwe vloeren of wanden of zelfs een nieuw plafond waar u vol trots op terug kunt kijken.