XORO
Hobby en vrije tijd

Speeddating, handige tips & trics

Bij speeddating ontmoet je op 1 avond minstens 7 vrijgezellen uit jouw buurt en van jouw leeftijd. De gesprekjes duren slechts 7 minuten, maar dat is ruim voldoende! Je moet namelijk enkel een eerste indruk opdoen van de persoon tegenover je om te bepalen of het genoeg “klikt” om hem/haar beter te leren kennen tijdens een date achteraf.

Bij speeddating is het dus vooral belangrijk dat je gewoon je spontane zelve bent. Het maakt niet uit waarover je praat, zolang het maar gezellig is!

Toch zijn er enkele do’s en don’ts en die zetten we even voor je op een rijtje:

De beste openingszin

Uit onderzoek is gebleken dat creatieve openingszinnen wel grappig zijn, maar niet zo effectief. Jezelf even voorstellen, blijkt nog steeds de winner!

Laat je ondervraagtechnieken thuis!

Tijdens de speeddate hoef je echt niet op zoek te gaan naar antwoorden op al je vragen op slechts 7 minuten tijd. Als het klikt, heb je nog ruim de tijd om die vragen te stellen tijdens je date. En niemand wordt graag ondervraagd, jij toch ook niet?

Age doesn’t matter

Je mag naar leeftijd vragen, maar het hoeft zeker niet! De meeste dames geven hun exacte leeftijd trouwens helemaal niet graag prijs. Bovendien weet je toch al dat alle deelnemers ongeveer dezelfde leeftijd hebben als jij.

Is “age” toch belangrijk voor je? Stel dan open vragen, want misschien kan je het juiste getal wel afleiden uit het gesprek en zo bespaar je je gesprekspartner een netelige vraag.

Met deze tips wordt je speeddate vast een succes!

Klaar om er aan te beginnen? Neem een kijkje op Speeddating Vlaanderen en schrijf je in voor speeddating in Antwerpen, Sint-Niklaas, Gent, Leuven, Hasselt, Brugge, Mechelen, Meise (Brussel) of de Kempen.

http://www.smartvibes.be