XORO
Geschenken

TV-seizoen 2014-2015

Crime en thrillers zijn belangrijke onderdelen in films, boeken, televisie en games. Veel mensen zijn gek op thrillers. Dat komt onder meer van het idee dat op papier of op het doek alles wat in het echt verboden is, wel mag. Voorbeelden van dergelijke series, boeken en games die nu actueel zijn, zijn series als Wie is de Mol?, Expeditie Robinson, Homeland, boeken van Suzanne Vermeer en games als GTA. In dit atikel bespreken we enkele van deze games, boeken en series zodat u zich een beeld kunt vormen van wat spannende televisieseries en shows en enge, spannende boeken kunnen doen voor uw recreatie.

 

Kijkbaar

Zinderende tv-shows die momenteel hot zijn, zijn Homeland, Penoza, Wie is de Mol? en Expeditie Robinson. In Homeland speelt het verhaal van Nick Brody, die terug naar de VS komt nadat hij gevangen zat bij Al Qaeda. Penoza volgt de avonturen van Carmen die de leiding voert over een criminele bende van haar vermoorde man. Het zijn series die je niet mag missen. De Expeditie Robinson is een serie over Nederlanders die moeten zien te overleven op een onbewoond eiland. Bij Wie is de Mol? gaat het om Bekende Nederlanders die reizen naar een land hier ver vandaan en daar opdrachten uitvoeren om geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is niet wie iedereen denkt dat hij of zij is, maar een manipulator die de boel verpest.

 

Lees- en speelbaar

Een boekenserie die het al vele jaren goed doet is de serie boeken van Suzanne Vermeer. Suzanne Vermeer is in werkelijkheid Paul Goecken, zo werd na de dood van Paul Goecken bekend. Haar boeken gaan over vakanties die een boeiende wending krijgen zoals fraude, verdwijning en moord. Over de game GTA gaan veel verhalen de ronde, want in GTA peel je een gangster die geld verdient door auto’s te jatten, mensen te bedreigen, te vermoorden en te martelen en meer van dat soort zaken. De game maakt veel discussie los, maar wordt door velen gespeeld. De kritiek doet niets aan het plezier dat men beleeft aan de game. Na de bestsellers GTA San Andreas en GTA IV is nu ook GTA V uit en zijn er al miljoenen van de game verkocht.

 

http://thrillers.startpagina.nl