XORO
Image default
Dienstverlening

Uw specialist in transport in Antwerpen en elders in het land

Voor transport in Antwerpen bent u vast op zoek naar een echte specialist. U wilt immers dat uw goederen veilig en snel van punt A tot punt B worden gebracht. Om die redenen is S’Jegers de transportfirma die u nodig heeft. Ze beschikken over de nodige ervaring om elk project vlot te laten verlopen. Ontdek wat hen speciaal maakt.

Een breed aanbod aan transportopties

Binnen de transportsector zijn er heel wat vervoersmogelijkheden. S’Jegers is gespecialiseerd in praktisch alle vormen van transport in Antwerpen. Zo beschikken ze over een wagenpark van meer dan 300 trekkers, 600 containerchassis, kiepwagens, tankwagens, huifwagens en nog veel meer. Heeft u specifiek nood aan experts in walking floor-transport? Deze transportmethode wordt voornamelijk gebruikt voor het vervoeren van losse goederen, zoals steenkool of zand. Via een hydraulisch systeem worden deze goederen bij het lossen automatisch naar buiten geduwd, waardoor u zelf praktisch niets hoeft te doen. Ook deze vorm van transporteren kan S’Jegers voor u regelen. Geef gewoon uw noden door en zij komen met juiste oplossing op de proppen. Naast hun uitgebreide wagenpark, schitteren ze ook op vlak van communicatie naar de klant toe. Hun chauffeurs zijn allemaal de Nederlandse taal machtig, waardoor vlotte communicatie een garantie is. Ze beschikken bovendien ook over de nodige certificaten om gevaarlijke goederen te transporteren.

Kies voor de expertise van deze transportfirma

Wilt u zeker zijn dat uw goederen op tijd aankomen op plek die op voorhand werd afgesproken? Aarzel dan niet om S’Jegers in te schakelen voor transport in Antwerpen, elders in België of zelfs in Europa. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die deze experts voor uw specifieke noden aanbieden? Dan kunt u hen altijd contacteren met uw vragen. U gebruikt daarvoor de contactgegevens, die u kunt vinden op de website van deze expert. Zij voorzien u vervolgens van de nodige informatie op vlak van transport in Antwerpen en ver daarbuiten.