XORO
Beauty en verzorging

Wel oud zijn maar er niet oud uitzien

Het is op zich niet erg om ouder te worden. Het heeft zelfs zijn voordelen. Als je ouder bent, ben je inmiddels door schade en schande wijzer geworden en door het leven gevormd. Maar een groot nadeel is toch wel dat je uiterlijk zich totaal niet eraan houdt aan hoe je je van binnen voelt. Ik voel me echt niet zo oud als dat de spiegel zegt dat ik ben. Ook je lichaam gaat wat mankementjes vertonen. Dat is ook niet zo fijn.

Botox Rotterdam en Botox Amsterdam helpen ons al een heel eind op weg om er weer wat jonger en frisser uit te zien als we eenmaal een bepaalde grens zijn gepasseerd. Je moet dan wel op regelmatige basis terug naar je favoriete Botox kliniek omdat Botox en fillers nu eenmaal worden afgebroken in je lichaam. Maar goed, je moet er wel wat voor over hebben om er jong uit te blijven zien.

In onze maatschappij tel je op een gegeven moment niet meer mee als je ouder wordt. In vroegere samenlevingen werden de ouderen juist gerespecteerd en waren hun grijze haren en rimpels meer een teken van de wijsheid die zij hadden vergaard gedurende hun lange leven. Helaas wordt in onze samenleving ouderdom eerder als een last voor de maatschappij gezien. Hoe moeten we het in hemelsnaam betaalbaar houden om al die ouderen te verzorgen met al hun doktersbezoekjes? Dat is een regelmatige opmerking die je kunt horen uit de mond van menig politicus. Het zou misschien anders benaderd moeten worden. Oudere mensen zouden een wat prominentere plaats in de samenleving moeten krijgen. Zodanig dat mensen het een eer zouden vinden om deze ouderen te mogen verzorgen. De ouderen zouden best wat meer hun wijsheid kunnen delen met de jongere generaties. Wie weet kunnen we nog heel wat van hen leren.

http://injectableklinieken.nl