XORO
Image default
Zakelijke dienstverlening

Welk incassobureau inschakelen

Incassobureau inschakelen is iets dat steeds meer ondernemers genoodzaakt om te gaan doen. Er zijn namelijk heel veel debiteuren en daar moet actie over ondernomen worden. Er zijn veel ondernemers die dan niet weten wat ze moeten doen. Dit komt mede doordat ze niet te veel geld kwijt willen zijn. Je kan er dan voor kiezen om eerst zelf acties te gaan ondernemen. Je kan dan bijvoorbeeld de debiteur eerst zelf opbellen of mailen en anders kan je een betalingsherinnering sturen. Het kan namelijk voorkomen dat de rekening onder de aandacht ontschoten is bij je klant. Lees in deze blog voor welk incassobureau ik gekozen heb en waarom ik voor dat incassobureau inschakelen gekozen heb.

Incassobureau inschakelen

Ik ben dus gaan zoeken naar incassobureau inschakelen en daar kwamen veel zoekresultaten uit voort. Ik heb er namelijk voor gekozen om een incassobureau in te gaan schakelen omdat er geen reactie is gekomen op de mailtjes en op de belletjes die ik gepleegd heb. Ook is er geen reactie gekomen op een aantal betalingsherinneringen die ik gestuurd heb. Daarom heb ik ervoor gekozen om opzoek te gaan naar incassobureau inschakelen, die mij hopelijk uit de brand kan helpen. Ik wil graag mijn geld ontvangen waar ik recht op heb en daarom moest er een oplossing komen. Ik ben dus gaan zoeken naar een incassobureau en hier kreeg ik veel zoekresultaten uit voort deze heb ik goed met elkaar vergeleken en heb ik goed bekeken. Na wat zoeken en te hebben vergeleken heb ik er voor gekozen, Van Loon Incasso Advocaten in te schakelen. Ik heb voor hen gekozen omdat ze een duidelijke werkwijze hebben en ook duidelijke voorwaarden hebben. Tevens is het niet ver verwijderd van waar ik woonachtig ben. Van Loon is achter mijn debiteur gegaan en gelukkig kwam hier snel resultaat uit. Een kleine 2 weken nadat ik het incassobureau inschakelen had gedaan kreeg ik een belletje. Mijn debiteur heeft betaald! Bedankt Van Loon Incasso Advocaten!