XORO
Image default
Woning en Tuin

Canvas doeken, een onbekende wereld gaat open!

Canvas doeken, het deed niet onmiddellijk een belletje rinkelen toen een vriend me erover vertelde. Uiteraard wist ik wel wat een canvas was en ook schilderijen zijn me natuurlijk niet onbekend, maar bij canvas doeken dacht ik enkel aan die doeken zoals bij Ikea. Je kent ze wel, die exemplaren die iedereen met een beperkt budget heeft.

Toen hij me echter op de canvas doeken van canvaswinkel.nl wees, moest ik mijn mening echter bijstellen. Bleek er een hele nieuwe wereld van doeken voor me open te gaan. Dat de keuze zo groot was had ik nooit durven vermoeden. Uit ontelbare foto’s kon ik een selectie maken voor mijn canvas doek. Ik moet zeggen: evident was dat niet, maar op een half uurtje was het klusje geklaard. Heb je je canvas doeken liever helemaal gepersonaliseerd, dat kan ook. Je kan immers je eigen foto online uploaden en laten drukken door canvaswinkel.nl. Ik heb het nog niet geprobeerd maar ik durf te vermoeden dat dat dik in orde zal zijn.

Puike kwaliteit van canvas doeken

Over die kwaliteit ben ik overigens best te spreken. Je merkt dat ze bij canvaswinkel.nl heel wat ervaring hebben met het drukken van canvas doeken. De kleuren zijn ontzettend helder en scherp. Het lijkt in elk geval veel duurder dan het is, wat altijd een goed teken is in mijn ogen. De canvas doeken zijn bovendien perfect afwasbaar en dus makkelijk in onderhoud. Wel fijn want ik wil natuurlijk geen uren aan mijn canvas doeken besteden.

Gepersonaliseerde canvas doeken

Waar je bij IKEA eigenlijk geen keuze hebt qua formaat, is dat bij canvaswinkel.nl wel lichtjes anders. Je bestelt je doeken immers op maat. Concreet wil dit zeggen dat je zelf de afmetingen online kan ingeven en dat ze tot op de centimeter nauwkeurig bij je thuis arriveren. Perfect dus voor pietjes precies of als je canvas echt in een bepaalde ruimte moet passen. Bij mij was dat nu niet zo belangrijk, maar mijn canvas doek hangt alvast netjes te blinken in mijn woonkamer.

Snel geleverd zonder zorgen

Het feit dat ik voor die canvas doeken geen strooptocht heb moeten ondernemen of het hele internet heb moeten afschuimen is zeker en vast ook een pluspunt. Daar heb ik gewoonweg de tijd niet voor. Met de ruime keuze aan canvas doeken die je bij canvaswinkel.nl hebt, hoef je gewoonweg niet verder te kijken en heb je toch een heel leuk canvas doek.

https://www.canvaswinkel.nl/canvas-doeken/