XORO
Image default
Aanbiedingen

De beste tips voor overkapping lampen kiezen

Als je een overkapping hebt dan is het wel zo handig als je hier ook overkapping verlichting in hebt zodat je hem ook nog kunt gebruiken wanneer het wat donkerder is. Maar je kunt niet zomaar de eerste de beste lampen kiezen. Om jou hiermee te helpen hebben wij de beste tips voor het kiezen van overkapping lampen verzameld.

Koop niet teveel overkapping lampen

Je hebt misschien de neiging om alles goed te willen verlichten en dus veel overkapping lampen in te slaan, maar het ziet er veel mooier uit als je wat minder lampen ophangt. Wanneer je bepaalde delen onder de overkapping en in de rest van de tuin accentueert komt het veel mooier uit. En de rest van de tuin brengt ons meteen bij de tweede tip.

Integreer de overkapping lampen met de rest van de tuin

Om de overkapping echt een deel van de tuin te maken kun je het lichtplan vanuit de tuin laten doorlopen naar de overkapping. Zo wordt alles één geheel en dat ziet er wel zo mooi uit in plaats van een losse overkapping in jouw tuin hebben staan. Bovendien is het sowieso slim om een lichtplan te hebben zodat je de juiste gebieden van de overkapping en de rest van de tuin worden verlicht.

Kies voor een warme kleur verlichting

Overkapping lampen met een koele witte kleur kunnen heel functioneel zijn, maar ze zijn niet erg gezellig. Als je een gezellig sfeertje wilt creëren dan kun je beter kiezen voor warm wit als kleur voor de overkapping lampen. Een andere optie is natuurlijk  nog om te kiezen voor overkapping lampen waarvan je de lichtkleur kan aanpassen, dan heb je het beste van beide werelden.

Kies voor waterdichte overkapping lampen

Als je wilt dat jouw overkapping lampen lang meegaan dan is het belangrijk om waterdichte overkapping lampen te kopen. De lucht buiten kan best vochtig worden en hiervan gaan de lampen langzaamaan wel schade oplopen. Wanneer de overkapping lampen waterdicht zijn dan zal je hier geen last van hebben en gaan de lampen veel langer mee.

Als je gebruik maakt van deze tips dan zal de overkapping er mooi verlicht uitkomen met goede overkapping lampen. En wanneer je eindelijk overkapping lampen hebt dan kun jij jouw overkapping nog beter gebruiken dan eerst aangezien je er nu ook s’ avonds kunt zitten en genieten van het buiten zitten. Als je nog meer informatie wilt over overkapping lampen kijk dan bij Ledlogic.

https://www.hamulight.com/be/verlichting-overkapping