XORO
Image default
Muziek

Een djembé workshop is het ideale bedrijfsuitje

Een djembé workshop is een leuk bedrijfsuitje waarin iedereen zijn creativiteit kwijt kan. Het kan lastig zijn een bedrijfsuitje te verzinnen dat voor iedereen leuk is. De djembé is voor veel mensen een relatief nieuw instrument. Deze trommel uit West-Afrika wordt al wel steeds bekender in Nederland. Het is een leuk instrument om kennis mee te maken wanneer je kennis wilt maken met instrumenten uit andere landen. Tijdens een workshop leer je meer over de achtergrond en leer je, onder enthousiaste begeleiding, met elkaar enkele liedjes te spelen op de djembé. Hierbij kan iedereen op zijn eigen tempo meedoen.

 

Combineer een workshop met een lekker diner

Bij Dununba kan je terecht voor djembé workshops op maat. Combineer bijvoorbeeld een djembé workshop met een lekker diner, een high tea of andere maaltijd. Zo heb je een vullend en gezellig programma voor de boeg. Djembé spelen is leuk voor jong en oud. Daardoor is het zowel een leuke activiteit voor een kleuterklas als voor een bedrijfsuitje. Daarnaast kan je natuurlijk ook een familiedag of zelfs een bruiloft een Afrikaanse tint geven door middel van een djembé of andere percussie workshop. Het team van Dununba is gewend aan zeer verschillende soorten gezelschappen en weet door hun enthousiasme iedereen mee te krijgen.

 

Ook mogelijk op jouw eigen locatie!

Heb je een geschikte locatie op het oog voor de djembé workshop? Het team van Dununba komt naar je toe om de workshop te geven! Je hoeft dus niet te reizen met de groep om de workshop te volgen. Natuurlijk kan je ook een workshop volgen als je geen eigen locatie hebt. Op de website vindt je verschillende locaties waar de workshop kan plaatsvinden. Ook staan hier de mogelijkheden voor een arrangement. Doordat Dununba al honderden workshops heeft georganiseerd, weten ze altijd wel een mooie locatie bij jou in de buurt.  Wie verras jij met een swingende djembé workshop?

https://dununba.nl/