XORO
Image default
Woning en Tuin

Vind hier een goedkope opbergkast!

Een opbergkast kopen die voldoet aan al je wensen. Dat is vaak nog niet zo makkelijk. Het komt vaak voor dat je wel genoeg opbergkasten kunt vinden, echter deze wel ontzettend aan de prijs zijn. Waardoor je het uitstelt om een opbergkast te kopen. Uw spullen slingeren jaren door het huis. Wat een onprettige leefsituatie creëert. Er zijn echter voldoende opbergkasten die goedkoop zijn en dei misschien toch aan al uw wensen kunnen voldoen. Wensen zoals een goede kwaliteit, mooi materiaal, lekker grote opbergkast en uiteraard voor een kleine prijs. Wij geven u een impressie van een aantal opbergkasten waarbij wij van de redactie vinden dat de prijs/kwaliteitverhouding echt elke verwachting overtreft! De meubels die wij hebben getest komen van de Emob, een online meubelwinkel uit België. Dit bedrijf heeft een zeer ruim aanbod aan meubels, waaronder ook vele goedkope opbergkasten zoals u verder zult lezen. Wilt u alle artikelen die dit bedrijf heeft bekijken? Vind hier uw favoriete opbergkast voor de berging of gang. Hier zitten ook de opbergkasten tussen die wij hieronder bespreken.

De allergoedkoopste opbergkast

De allergoedkoopste opbergkast is goed om een deel van uw kleding in op te bergen. Het heeft 1 deur en kan binnen 3 tot 8 werkdagen van u zijn. De kledingkast heeft 4 legplanken. Door deze legplanken misstaat deze kast ook niet in de badkamer om alle handdoeken in op te bergen. De keuze is aan u. Waar wij het nog niet over hebben gehad is de prijs van deze opbergkast. Voor een laag bedrag van €75 is deze kast voor u.

Voor maar €79 heeft u een mooie opbergbank

Het is slechts vier hele euro’s meer, waarvoor u een opbergbank koopt. Leverbaar in drie verschillende dessins. Eik/taupe, wit/zwart gelakt en wit/taupe. Welke opbergbank zou mooi uw hal of woonkamer staan? De opbergbank is afgewerkt met eikenfineer. Het biedt ruimte voor vele schoenen of andere kledingaccessoires. De opbergbanken zijn niet supergroot. U moet denken aan afmetingen van 89x39x43cm. Het komt van het kwalitatieve merk Symbiosis. De soort deur die er op deze opbergkast zit is een klapdeur.

Veel opbergruimte in deze opbergkast

Dit is een zeer ruime opbergkast, met twee deuren en maar liefst 5 legplanken. Deze kast is gemaakt van het materiaal spaanplaat. Een goedkoop, maar degelijk materiaal. En de kleur waarin u de kast kunt bestellen is het wit. De meest gangbare kleur voor opbergkasten. Deze kast is echt een koopje. Voor de afmetingen van 70x34x189cm betaalt u slechts €105. Excl. Verzendkosten. Omgerekend naar de kosten per L betaalt u slechts €0,23 euro per L. Dit is een zeer prijsbewuste keuze wanneer u veel opbergruimte nodig heeft.

Opbergkast Kiel

Wanneer u schuifdeuren wenst voor uw opbergkast en toch niet teveel wil betalen, is opbergkast Kiel uw favoriet! Voor maar €149 krijgt u een kast met 2 schuifdeuren, 4 legplanken. En dat voor een zeer ruime kast met de afmetingen van 74x39x189cm. Deze kast is verkrijgbaar in een eikenhouten kleur. Past dat bij uw interieuer? Ren naar de webshop als dat het geval is, want dit product is niet veel meer op voorraad meer en de leverancier heeft ter kennen gegeven dat het model niet meer bij geproduceerd zal worden in de toekomst.

Goedkoop toch?

Zoals u heeft kunnen lezen is het met goed speurwerk toch mogelijk om een goedkope, goede opbergkast te vinden. Wij wensen u een fijne zoektocht naar een fijne, maar ook goedkope opbergkast.