XORO
Image default
Bedrijven

Ga creatief aan de slag

Ben je creatief aangelegd en is knuffelen je grote hobby? Geniet je er elke keer weer van als je iets moois hebt gemaakt? Kan je nog meer genieten als je ook nog eens nuttig gebruik van kan maken in het dagelijks leven? Wellicht is leer verven dan wel iets voor jou. Zo kan je bijvoorbeeld je leren meubels verven, omdat ze niet samen gaan met je nieuwe behang, maar als je creatief bezig zijn helemaal geweldig vind en je je schilderkunsten wilt verbeteren kan je leren schoenen, tassen of leren kleding gaan beschilderen. Naast dat is het natuurlijk ook zonde om nieuwe, dure leer/leder producten aan te schaffen terwijl je al in het bezit bent van goede kwaliteit leer producten. Het kost je vaak ook niet veel tijd om deze producten weer als nieuw te maken. Ze hebben meestal alleen maar wat tijd, aandacht en leerverf nodig. In dit artikel ga ik je alles vertellen over wat je moet weten over leerverf.

Er zijn veel mogelijkheden om je saaie leren producten om te toveren tot prachtige, unieke producten waar je ook nog je eigen draai aan kan geven. Er zijn tal van mogelijkheden wat je allemaal met leerverf/lederverf kan doen. Heb je ooit gedacht aan het verven van leren laarzen of schoenen, sportschoenen, tassen, jassen, riemen, autostoelen, auto-interieur, autostuur, fietszadels, paardrijzadels, enz? Je kan vast zelf ook nog een hoop andere leerproducten bedenken die je zou kunnen verven. Je zal het misschien niet verwachten maar leerverf/lederverf is in veel kleuren en kleine verpakkingen te verkrijgen. Het is geen enkel probleem om verschillende kleuren met elkaar te mengen. De verf is kras- en waterbestendig. Een ander voordeel is dat de verf niet brokkelt of breekt en het laat ook geen verfstrepen achter na beschildering.

Laat het schilderen maar beginnen Sommige lederen moeten van te voren eerst behandeld worden. De meeste sneakers hebben een fabriekslak die eerst verwijderd moet worden. Dit geldt soms ook voor beschildering van andere lederen oppervlakken. Na eventuele verwijdering van een fabriekslak kan het oppervlak direct beschilderd worden. Er zijn online en offline veel winkels waar je leerverf kan aanschaffen. Je kan angelus leerverf kopen, leerverf van zeer hoge kwaliteit. De verf bevat geen schadelijke stoffen voor mens of milieu. Als lederverf op je huid komt, wekt het geen bijtende of irritante reacties op. Als laatste is het belangrijk dat kinderen onder 10 jaar niet in aanraking komen met leerverf.

https://www.leerverfshop.nl