XORO
Image default
Winkelen

Houd de romantiek in je relatie

Veel daten of een vaste relatie?

Het is natuurlijk fantastisch om een lange relatie te hebben. In de huidige dating wereld waar steeds meer mensen van de ene naar andere partner springen en we constant aan het ‘swipen’ zijn is lijken we bijna vergeten dat een vaste langdurige relatie heel erg waardevol is. Het is belangrijk om een persoon in je leven te hebben die je in alles steunt en waarmee je samen een team vormt. 

Samen een team

Dit is in een langdurige romantische relatie een van de grootste voordelen. Toch zijn er ook nadelen aan een langdurige relatie en een van de dingen die vaak genoemd wordt is dat de romantiek verdwijnt. Waar je in het begin van de relatie altijd je best deed om er zo goed mogelijk uit te zien en zo lief mogelijk voor je vriend of vriendin te zijn, over de loop van de jaren doe je steeds minder moeite voor elkaar. De romantiek is verdwenen en het lijkt meer een partnerschap zonder vuur en vlam.

Houd de romantiek erin

Toch hoeft dit absoluut niet zo te zijn. Daarom bespreken we in dit artikel de beste tactieken om de romantiek in de relatie te houden. De eerste tip die ik wil bespreken is het hebben van een wekelijke date avond. Met alle verantwoordelijkheden van het volwassen leven, helemaal als er kinderen bij komen kijken, lijkt het alsof je nooit tijd hebt om dichter bij elkaar te komen. Daarom is een wekelijkse avond waar je de avond alleen samen doorbrengt zo belangrijk.

De tweede tip die ik mee wil geven lijkt juist het tegenovergestelde maar is net zo belangrijk. De tip is namelijk om ook aandacht aan jezelf te blijven besteden. Het is belangrijk dat je altijd aan jezelf blijft werken. Op deze manier blijf je ook aantrekkelijk voor je partner en ga je samen vooruit in plaats van stilstaat. Als man betekent dat dat je blijft sporten om gezond te blijven en je lichaam mooi te houden. 

Netjes kleden

Daarnaast is het ook belangrijk dat je netjes gekleed blijft gaan. Zorg dat je stijlvol blijft en mooie kleren en leuke schoenen draagt. Ik raad qua schoenen altijd Floris van Bommel aan. Dit schoenenmerk maakt schoenen die de balans vinden tussen elegant en stijlvol. Je kunt ze daardoor zowel naar je werk dragen als naar sociale gelegenheden. Wanneer je bijvoorbeeld naar een romantisch diner met je vrouw of vriendin gaat bijvoorbeeld. Op deze manier houd je de vonk in je relatie.