XORO
Image default
Woning en Tuin

Industriële bureaulampen

Een trendy werkkamer met industriële bureaulampen
Waar we er vroeger niet aan moesten denken om de robuuste lampen van een fabriek op te hangen in ons huis, is dit tegenwoordig helemaal anders. Nu worden de industriële lampen namelijk niet meer gezien als de lompe lampen zoals men vroeger naar de lampen in de fabrieken keek, maar zien we de schoonheid van de robuuste lampen en gebruiken we de lampen steeds vaker in onze woning voor een unieke sfeer. Zoek jij een bijzondere lamp voor jouw werk- of studeerkamer? Kies dan niet voor een standaard hanglamp, maar geef jouw werk- of studeerkamer een unieke sfeer met een industriële hanglamp. 

De industriële lamp: een functionele lamp
In de werk- of studeerkamer moet vooral gewerkt worden. Omdat het belangrijk is dat er hard gewerkt kan worden in de werk- en studeerkamer, is het verstandig om een lamp op te hangen die dit mogelijk maakt. Kies je voor het ophangen van een industriële lamp, dan weet je zeker dat je zelfs op de meest donkere dagen goed licht hebt boven jouw bureau. Industriële lampen zijn namelijk meer dan lampen met een unieke uitstraling, maar geven ook goed licht om heerlijk onder te kunnen werken. En omdat de meeste industriële lampen uitgerust worden met een dimmer, kun je bij het werken in de werk- of studeerkamer zelf bepalen met hoeveel licht je wil werken.

De industriële lamp: een unieke lamp
Dat er hard gewerkt moet worden in de werk- of studeerkamer, betekent natuurlijk niet dat deze ruimte er niet trendy uit mag zien. Net zoals in andere ruimtes van jouw woning, is de sfeer in de werkkamer erg belangrijk. Wil je goed en hard kunnen werken in de werk- en studeerkamer, dan is het belangrijk om een kamer te creëren met een prettige sfeer. Wat een prettige sfeer precies is, is afhankelijk van jouw eigen smaak. Vind jij een ruimte met een industriële sfeer een prettige ruimte om te werken, dan is de industriële lamp een echte musthave voor jouw werkkamer. 

Kies jouw favoriete industriële lamp voor de werkkamer
Industriële lampen zijn er allerlei soorten en maten. Kies voor een eenvoudige zwarte lamp als je het interieur van jouw werkkamer zo rustig mogelijk wil houden, schaf een opvallende gekleurde industriële lamp aan voor een opvallende eyecatcher in de werkkamer en kies zelf of je een grote of juist iets kleinere en subtiele lamp wil aanschaffen.

http://www.interiorjunkie.com/pronken-met-industriele-lampen-in-huis/