XORO
Image default
Aanbiedingen

Kunt u als u ziek bent de bedrijfswagen blijven gebruiken?

 bestelwagen verkopen voor export

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Uw werkgever stelt u een auto ter beschikking of u kunt deze voor privédoeleinden gebruiken. Als u ziek bent, kan uw werkgever u dan vragen de auto terug te brengen? Wat gebeurt er als je weer gaat werken? Heeft u een bedrijfswagen die ook privé kan worden gebruikt, dan is dit onderdeel van uw salaris. Dit zijn verschillende voordelen. Als u ziek wordt, wordt uw arbeidsovereenkomst opgeschort. Dan krijg je voor een bepaalde periode een gegarandeerd salaris. Gedurende deze periode mag uw werkgever de auto van het bedrijf niet recyclen en kunt u deze blijven gebruiken.

Als het gebruik van een auto alleen is toegestaan ​​als het uitrustingsstuk niet voor privédoeleinden wordt gebruikt, mag u de auto niet meer gebruiken als u ziek bent.

Je bent al heel lang ziek

Als de periode waarin hij u een gegarandeerd loon heeft betaald, is verstreken, is uw werkgever u geen loon meer verschuldigd. Daarom mag hij u geen voordelen meer geven, maar kan hij de auto terugnemen. Hij kan dan bijvoorbeeld de persoon die u vervangt de auto laten blijven besturen. Na terugkeer bij het bedrijf moet uw werkgever dezelfde auto (of een equivalent) aan u teruggeven.

Bekijk het aankoopbeleid van auto’s

Het bedrijf waarvoor u werkt, heeft mogelijk een autobeleid. Uw werkgever kan regels geven over wat er met de auto gebeurt tijdens uw lange afwezigheid. Dit kan er bijvoorbeeld op duiden dat u uw auto nog kunt houden als u lang afwezig bent op het werk. Controleer ook het beleid om uw rechten te begrijpen.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/autos-tweedehands-belgie/