XORO
Image default
Relatie

Loopbaanbegeleiding nodig?

Iedereen kent het wel, soms loop het op je werk niet meer zo lekker. Er kunnen verschillende dingen zijn waar je moeilijk mee om kunt gaan. Zo kan het zijn dat je voelt alsof je er niet toe doet, je wil die ene promotie, maar het lijkt alsof niemand rekening met je houdt. Of het contact met je baas verloopt erg stroef en ga zo maar door. In deze gevallen is loopbaanbegeleiding aan te raden. Het is een kleine investering in je carrière, die je weer op niveau brengt en jou doet toekomen wat je verdient.

Hoe werkt loopbaanbegeleiding precies en wat schiet je er mee op? Het begint met jouw probleem, wat dus eigenlijk je loopbaanvraag is. Deze loopbaanvraag wil je graag beantwoorden zodat je probleem is opgelost, of dat je in ieder geval de handvatten hebt om het probleem op te lossen. Je maakt een afspraak met de loopbaancoach en hij of zij kan na het vast stellen van jouw probleem uitleggen wat hij of zij kan betekenen en kan tevens gelijk een offerte uitbrengen. Nadat de klik goed tussen jou en de loopbaancoach goed is kan het loopbaanbegeleiding traject beginnen!

Een loopbaancoach heeft meerdere vaardigheden en interventie mogelijkheden tot zijn beschikking om jouw loopbaanvraag op te lossen en jouw carrière weer volledig te activeren. De kern van het werk van een loopbaancoach is altijd de coaching op zichzelf. Met verdiepende sessies kan hij beter vaststellen wat nu precies het probleem is en waar dit mee samen hangt. Met verschillende testen heeft de loopbaancoach meer richting om de verdiepende sessies in te gaan. Zo kan hij een DISC-profiel van jou opstellen of je maakt een beroepskeuzetest, de mogelijkheden zijn legio en vereist bij iedereen een andere aanpak.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie? Neem dan eens contact op met een bureau gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding zoals Carrièrepoort. Zij zijn telefonisch en per email bereikbaar. 010 – 785 7178 – info@carrierepoort.nl

http://www.carrierepoort.nl