XORO
Image default
Gezondheid

Ongewenst zwanger, wat nu?

Ben je ongewenst zwanger geworden en weet je niet wat te doen? Je kunt natuurlijk altijd je huisarts raadplegen, maar je kunt er ook voor kiezen om je probleem met iemand anders te bespreken. In Beahuis & Bloemenhovekliniek kun je discreet en vertrouwd een gesprek voeren met een medisch specialist over de mogelijkheden om de onbedoelde zwangerschap af te breken.

Begeleiding door een team van artsen, verpleegkundigen en medisch assistentes

Meisjes en volwassen vrouwen uit Nederland en buitenland kunnen al sinds 1971 terecht in abortus kliniek Bloemenhove voor deskundige hulp bij een ongewenste zwangerschap. Je wordt begeleid door een deskundig team van artsen, verpleegkundigen en medisch assistentes. Onze kliniek beschikt over de noodzakelijke wettelijke vergunningen en een jarenlange ervaring in de hulp aan jonge meisjes en volwassen vrouwen bij zwangerschapsafbrekingen in het eerste en tweede trimester.

Behandelmethoden afhankelijk van de duur van de zwangerschap

Als je zwangerschap maximaal 8 weken bedraagt, kan de arts kiezen voor een abortus pil, zodat de zwangerschap zich niet verder ontwikkelt. Bij maximaal 12 weken zwangerschap is het ook mogelijk met een zuigcurettage de zwangerschap af te breken. Vanaf 13 tot 22 weken biedt een instrumentele abortus onder lichte narcose of plaatselijke verdoving een oplossing. Voor een abortusbehandeling hoef je niet te worden opgenomen in de kliniek. De dagbehandeling duurt afhankelijk van de behandelmethode tussen de 5 en 10 uur, waarna je naar huis mag. Bij een instrumentele abortus mag je de eerste 24 uur niet zelf rijden of fietsen. Je kunt meer informatie krijgen of telefonisch een afspraak maken via nummer 023 – 528 98 90. Je kunt ook gebruikmaken van het afspraakformulier op onze website en daar al je relevante gegevens invullen. Je krijgt hierna zo snel mogelijk bericht.

 

http://www.bloemenhove.nl