XORO
Image default
Beauty en verzorging

Ontdek het grootste tattoo magazine van België

Inkjunx is zowel een online platform over tattoos, als het grootste Belgische papieren tattoo magazine. Dit magazine wordt één keer per jaar uitgebracht en op dat moment vind je het terug bij de vele verdeelpunten. Zowel online als op papier biedt dit platform hun content volledig gratis aan. Ben jij een liefhebber van tattoos en piercings? Dan is dit tattoo magazine vast iets voor jou.

Wat vind je terug in het magazine?

In dit tattoo magazine vind je heel wat verschillende content terug. Zo verschijnen er interessante artikels in over zowel tattoos als piercings en vertellen heel wat mensen uit deze community hun verhalen. Je vindt er lifestyle artikels in terug, maar ze hebben het ook over historische tattoostijlen en mensen vertellen waarom ze voor bodymodification kozen. Dit magazine bevat bovendien heel wat fotografie van tattoos, zodat jij eventueel inspiratie kan opdoen voor het volgende of eerste kunstwerk op je lichaam. Het papieren tattoo magazine wordt in een trendy opmaak gegoten en je krijgt een stijlvol overzicht van alle laatste trends in het tattoo en piercing milieu. Naast de papieren versie van het tattoo magazine, die jaarlijks uitmaakt, is er ook een uitgebreid online platform waar je de rest van het jaar op de hoogte wordt gehouden van al deze zaken. Heb jij zelf een interessant verhaal te vertellen over jouw tattoos en/of piercings? Dan kan je dit delen met Inkjunx en wie weet zie je het binnenkort wel online of in het papieren tattoo magazine verschijnen. Ook als tattoo artiest kan jij met jouw verhaal in dit magazine terechtkomen.

Bezoek de beurs

Kan je niet genoeg krijgen van de content in dit tattoo magazine? Ga dan ook eens langs op de tattoo-beurs in Mechelen. Hier kan je zowel als liefhebber, tattoo-artiest of persoon die op zoek is naar nieuwe tattoos terecht. Bekijk het magazine online of neem contact met hen op als je nog vragen hebt of meer informatie zoekt.

https://inkjunx.com/