XORO
Image default
Bedrijven

Outfits voor tijdens de feestdagen

HELP! De kerstdagen komen er weer aan, maar wat moet je aantrekken? Deze jaarlijkse struggle herkent iedereen wel. Weken of zelfs maanden van tevoren begin je al met het samenstellen van je kerstoutfit. Met een beetje pech moet je meerdere outfits bij elkaar zien te rapen. Je kan immers niet meer dan een keer in dezelfde kerstoutfit aankomen, toch? En dan is er zo ontzettend veel keuze! Ga je voor zo’n heerlijke, comfortabele kersttrui, een chique jurkje (voor de heren misschien een pak), een simpel blouseje of toch gewoon lekker in je shirtje met sneakers eronder. Met deze blog wil ik je graag een paar outfit-ideeën geven. 

 

  1. Pailletten

Pailletten maken een simpele outfit a gauw erg feestelijk. Wanneer je een simpele broek of rok combineert met een top vol pailletten ziet je outfit er meteen glamorous uit.  Daarnaast is dit ook nog eens een ideale stof voor wanneer je de outfit ergens mee naartoe moet nemen: het kreukelt niet. 

 

  1. Nonchalant maar chique

Wanneer je liever niet overdressed aankomt, kun je voor een eenvoudige, maar toch chique look gaan. Hierbij kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een pantalon aan te doen met een mooie blouse. Een kanten of laag uitgesneden blouse kan je outfit nog net dat extra beetje glamgeven. Zo een outfit als deze ziet er ontzettend feestelijk uit, maar wekt niet de indruk dat jij je uren hebt staan voorbereiden voor de spiegel. 

 

  1. Partytime!

De laatste jaren zien we steeds meer gekke, felle kerstkleding voorbijkomen. Deze items komen vooral terug in de vorm van een foute kersttrui. Tegenwoordig zijn er allerlei varianten te koop: een grappige kersttrui, lelijke kersttrui en zelfs een 3D-kersttrui. Niemand kijkt je meer raar aan als je met zo een trui aan komt zetten. Dit is de perfecte keuze voor wanneer je op zoek bent naar een comfortabele kerstoutfit. Kijk voor een groot aanbod aan kersttruien eens op Uglyxmas.be.