XORO
Image default
Adverteren

Vazen uit de Bohemen

Wat maken de vazen van Flowertools zo speciaal? Wij willen altijd het beste voor onze klanten, dat is de reden waarom wij onze bloemenvazen importeren uit een bijzondere streek van Tsjechië: de Bohemen. Hier vind je de meest ambachtelijke glasblazers die dit land kent. Met passie voor hun vak en kennis van het maken van vazen, zorgen zij dat elk product van hun uniek is en de ogen van hun klanten streelt. Ze zijn niet alleen fenomenaal, maar ook nog eens van de beste, robuuste kwaliteit. Hierdoor doe je lekker lang met jouw mooie vaas en kun je hem jaren hergebruiken. De mooiste sfeercreaties maak jij met de bloemenvazen van Flowertools. Benieuwd geworden naar ons brede assortiment? Bekijk dan gauw onze webshop!

Vazen uit de Bohemen: online bestellen

Onze unieke vazen, helemaal geïmporteerd uit de Bohemen, bestel je gewoon vanuit je luie stoel in huis. Online bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als bij onze webshop. Met slechts een paar klikken op de knoppen, bestel je de mooiste bloemenvazen. De tijd van het sjouwen met zware tassen vanuit het dichtstbijzijnde winkelcentrum is voorbij. Daar waar je ook nog eens alleen goedkoop glas kan kopen. De beste kwaliteit hoef je niet meer helemaal zelf op te halen. Je kunt ze ook gewoon gemakkelijk thuis laten bezorgen voor slechts 4,95 per bestelling. Bestel je boven de 50 euro? Dan betaal je gewoon geen verzendkosten. Wil je helemaal geen verzendkosten betalen? Haal jouw vazen dan gewoon op bij onze locatie in Utrecht.

Vazen uit de Bohemen: veilig betalen

Veel mensen zijn een beetje huiverig bij het online betalen van vazen. Wij zorgen ervoor dat elke bestelling in alle veiligheid wordt bezorgd en verwerkt. Zo betaal je gemakkelijk online via paypal of iDeal, en zorgen wij ervoor dat elke vaas goed ingepakt wordt verzonden.

http://flowertools.nl/vazen/