XORO
Image default
Groothandel

Verschillende soorten LED-panelen

LED panelen zijn een geweldige manier om wat sfeer aan je huis toe te voegen. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten en kunnen voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt. Hier is een kort overzicht van de verschillende soorten LED-panelen die beschikbaar zijn.

LED-panelen voor opbouwmontage

Inbouw LED-panelen zijn ontworpen om in plafonds te worden gemonteerd zonder zichtbare hardware of draden. Ze zijn meestal gemaakt van plastic. Ze kunnen relatief eenvoudig worden geïnstalleerd door de instructies van uw fabrikant te volgen. Dit soort panelen zijn over het algemeen goedkoper dan andere soorten LED-paneel opties. U hoeft namelijk geen elektricien of andere professionele installateur in te huren. Sommige Surface-mounts hebben ingebouwde stuurprogramma’s, terwijl andere externe stuurprogramma’s nodig hebben om ze op te starten.

Schijnwerpers en parallelle lijn LED-verlichting

LED-schijnwerpers worden gebruikt voor algemene verlichting en als primaire lichtbron in grote ruimtes. Ze kunnen aan muren of plafonds worden gemonteerd of op de grond worden geplaatst om een ​​gebied van onderaf te verlichten. LED-schijnwerpers zijn verkrijgbaar in verschillende stralingshoeken en kleurtemperaturen, afhankelijk van uw behoeften. Parallelle LED-panelen zijn vergelijkbaar met flat-panel LED-lampen, behalve dat ze minder LED’s per vierkante voet hebben en ze worden meestal niet geleverd met een soort afdekking of lens, zoals flat-panel LED-lampen. LED-lampen met parallelle lijnen worden meestal gebruikt in commerciële toepassingen waar ze van een afstand zichtbaar moeten zijn.

Wall Washers en accentverlichting

Wallwashers worden gebruikt voor algemene verlichting en als secundaire lichtbron in grote ruimtes. Ze worden meestal op muren of plafonds gemonteerd, maar kunnen ook op de grond worden geplaatst om een ​​gebied van onderaf te verlichten. Wallwashers zijn verkrijgbaar in verschillende stralingshoeken en kleurtemperaturen, afhankelijk van uw wensen. Ook accentverlichting zorgt voor een gerichte lichtstraal die een scherp contrast creëert tussen heldere en donkere delen van een scène. Ze worden vaak gebruikt om architecturale kenmerken zoals kolommen of andere architecturale details te benadrukken. Waaronder beelden, sculpturen en kunstwerken in musea of ​​galeries. Accent Lampen kunnen ook op muren of plafonds worden gemonteerd of op de grond worden geplaatst om een ​​gebied van onderaf te verlichten.