XORO
Image default
Webdesign

Wat betaal ik voor het laten maken van een site?


Een website bouwen kost geld. Je kunt het zelf bouwen van een site zelf proberen, maar als je weinig verstand hebt van programmeren is het niet meteen slim om zelf iets te proberen. Er worden vandaag de dag nogal wat eisen gesteld aan websites. Zo dient een website responsive te zijn. Dit wil zeggen dat de site op allerlei apparaten goed werkt, zonder dat je hoeft te scrollen of in te zoomen om alles goed te kunnen lezen en bekijken. Dat vraagt expertise. Een website moet als het even kan er ook gelikt uit zien.

Custom made website


Wil je geen standaard website? Een op maat gemaakte website laten maken is dan de beste optie. Je kunt een website op laat maken, maar besef wel dat een op maat gemaakte website de duurste optie is. Ten eerste zal de lay-out van de website moeten worden gemaakt. Hoe uitgebreider de website, hoe duurder. Voor een custom made website, zonder platforms zoals WordPress, betaal je circa 500 tot 1000 euro. Het betreft dan een eenvoudige website. Een website met veel opties kost al snel duizenden euro’s.

WordPress


Een WordPress website is het eenvoudigste. Het systeem is dan in feite al gemaakt. Vaak dien je alleen een template te installeren. Hiernaast kunnen een aantal plugins worden geïnstalleerd. Daarna kun je je website direct al promoten. Een WordPress website kost circa 500 euro. Een uitgebreidere WordPress website zal wel meer geld kosten.

Zelf een gratis website bouwen


Heb je geen geld voor een website, maar wil je toch graag een site? Je kunt altijd nog kiezen voor gratis webbuilders. Deze sites maken het mogelijk om zelf gratis een site te maken. Eventueel kun je er voor een paar tientjes een domeinnaam aan koppelen, zodat het er iets professioneler uitziet.

 

https://kmowebdiensten.be/diensten/website/