XORO
Image default
Bedrijven

Track and trace

Track and Trace

De Track and Trace oplossing van Geodynamics is de meest geschikte moment om elke dag, op elk moment een real-time overzicht te krijgen van uw bedrijfswagens. Wil u weten waar uw wagens zich bevinden, welke route ze afleggen en aan welke snelheid ze rijden? Deze Track & Trace vertelt het u allemaal, zonder enige vertraging. Uw wagens van kortbij opvolgen heeft heel wat voordelen: u kan kort op de bal spelen bij eventuele wijzigingen in de planning van uw medewerker, de administratie van de werktijden wordt eenvoudiger en preciezer en kilometervergoedingen kunnen nauwkeuriger en sneller berekend worden.

Dit bespaart uw medewerkers op kantoor heel wat tijd, en tijd is geld. De kleine blackbox wordt probleemloos in al uw wagens geïnstalleerd en vanaf dat moment heeft u de volledige controle. Ook het bijhouden van de onderhoudsstatus van uw wagens wordt eenvoudiger met het Track and Trace systeem, want uw medewerkers moeten geen kilometerstanden meer indienen. U volgt gewoon via de software hoeveel kilometer een wagen heeft afgelegd en wanneer het tijd is voor een nazicht of onderhoud. Ook dat is kostenbesparend, want een betere opvolging van het onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw bedrijfdwagens.

U merkt het, de voordelen van een Track and Trace systeem voor uw vloot zijn talrijk en vele bedrijven hebben het systeem al onder de arm genomen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kan u terecht op de website van Geodynamics, waar u ook allerlei referenties van kleine en grote bedrijven terugvindt.

http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace/