XORO
Image default
Woningen

Binnendeuren goedkoopste

 

Hoe de kwaliteit van de raaminstallatie controleren?
Om de beglazing betrouwbaar en duurzaam te maken, is het noodzakelijk om de installatie van raamsystemen te controleren om mogelijke installatiefouten te voorkomen. Hierdoor kunnen ramen bedekt raken met condens en ijs, hellingen – met schimmel zal zeker tocht verschijnen. Dergelijke defecten ontstaan ​​wanneer het profiel niet op maat wordt gemonteerd, met onvoldoende vergrendelingselementen.

Tekenen van een goede raaminstallatie
1. De plastic doos past precies in de opening. De ontgrendelde vouw wordt in het frame gehouden en de geopende klapt niet dicht.

2. Er worden hoogwaardige isolerende en waterafstotende materialen gebruikt om de beglazing bij de voegen van het profiel met de muur af te dichten.

3. Het profielsysteem zit stevig vast in de opening en de sluitingen in het raam.

Wat moet ik controleren na het plaatsen van de beglazing?
De buitenkant van de vensterbank Overblijfselen van polyurethaanschuim – ze mogen niet op de geïnstalleerde ramen zitten. Als ze worden gevonden, betekent dit dat de vakmensen de beschermfolie hebben verwijderd voordat de installatiewerkzaamheden werden voltooid. Schuimvlekken op ruwe kunststof worden verwijderd door het profiel te schuren met fijn schuurpapier en de slijtplekken te polijsten met een hiervoor bestemde pasta.
De verticaliteit van het profielsysteem. Een open vleugel blijft stationair in de ruimte, gaat niet spontaan open / dicht.
De dichtheid van het sluiten van de vleugel wordt gecontroleerd met een vel papier, een krant. Plaats hem tussen de raamvleugel en het kozijn, sluit de vleugel goed en draai de kruk naar beneden tot de volledige stand. Als het papier er “krakend” uit wordt getrokken bij het sluiten van de vleugel, is de pasvorm van de constructiedelen voldoende. Op deze manier wordt de beglazing langs de hele omtrek van de opening gecontroleerd. Is de krant op het ene gebied gemakkelijk uit te rekken en in een ander gebied onbeweeglijk? Het is noodzakelijk om de fittingen zo aan te passen dat de vleugel gelijkmatig aan het frame hecht.
Het volume van acryl (vloeibare plastic) kit in de gebieden waar de vensterbank en hellingen samenkomen. Als er niet genoeg compositie is, kunnen er hiaten ontstaan.
De aanwezigheid van pluggen aan de kopzijden van de vensterbanken, de dorpel. Soms zijn ze niet of niet lang genoeg geïnstalleerd.
De slag van de vergrendelingshendel mag niet “zwevend” zijn, maar moet soepel bewegen met een lichte spanning.
Het is onmogelijk om de aanwezigheid van isolatie onder de vensterbank te controleren na het installeren van de ramen zonder de structuur te openen. Deze nuance wordt beter gecontroleerd tijdens installatiewerkzaamheden.

Kenmerken van installatie in een gebouw met bakstenen en panelen
Het nultemperatuurpunt in gebouwen gemaakt van bakstenen en panelen van gewapend beton is anders, en met dit verschil moet rekening worden gehouden bij het plaatsen van beglazing. Wanneer de kamertemperatuur +18 ° С is en de buitentemperatuur −25 ° С, passeert de grens van 0 ° С de muur en het nieuwe raamsysteem. Volgens de technologie zou zo’n rand moeten samenvallen bij het raam en de muur. Kies zorgvuldig de locatie van het profiel in de opening om zeker te zijn van een match. Voor bakstenen gebouwen is het merkteken 1/3 van de muur naar binnen vanaf de buitenmuur. Alleen professionals kunnen de locatie kiezen.

Als u schendingen van de installatietechniek of installatiefouten constateert, kunt u een officiële claim indienen bij het aannemersbedrijf dat het kunststof raam heeft geplaatst. In de claim is het nodig om in detail de nadelen van beglazing te beschrijven. U moet weigeren het acceptatiecertificaat te ondertekenen totdat de gebreken zijn verholpen. Om “de bugs te verhelpen”, moet de aannemer zijn specialist naar uw locatie sturen.

Binnendeuren goedkoopste

Smeedijzeren Deur Prijs

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/sitemap575-657.html