XORO
Image default
Management

MBA yale

Professionele hulpbronnen

De MBA for Executives stelt u in staat uw carrière te versnellen door een Yale School of Management MBA te behalen terwijl u fulltime werkt.

 

Als onderdeel van onze aanvraagprocedure eisen we dat uw organisatie uw tijd buiten het kantoor sponsort, wat betekent dat ze u de nodige vrije tijd geven om lessen bij te wonen en huiswerk te maken. Je werkgever is van cruciaal belang om de best mogelijke ervaring te hebben. 

 

EMBA-studenten in de klas

Professionele ontwikkeling

Uw klasgenoten zullen een persoonlijk en professioneel netwerk vormen, waardoor u toegang krijgt tot expertise en contacten in een groot aantal sectoren. U heeft ook de mogelijkheid om te profiteren van de grotere Yale School of Management en Yale University alumni netwerken.

 

Evans Hall

Uw Yale-netwerk

Yale SOM brengt leiders voort in alle sectoren en een grote verscheidenheid aan industrieën. Afgestudeerden leiden Fortune 500-bedrijven, leiden wereldwijde non-profitorganisaties, bepalen belangrijk overheidsbeleid, en starten opwindende, zelfs baanbrekende ondernemingen.

 

EMBA-studenten

Voordelen voor de werkgever

Werkgevers die hun top performers naar het MBA for Executives programma sturen zien zowel onmiddellijke als lange termijn voordelen.

 

Yale SOM studenten in de klas

Carrière Management

Het Career Development Office (CDO) van Yale SOM biedt voortdurende professionele loopbaanontwikkeling en managementhulp aan Yale MBA for Executives-studenten.

 

Professionele ontwikkeling

Het Yale MBA for Executives-programma helpt werkende professionals in real time vaardigheden op te bouwen, waardoor hun carrière naar leiderschap op de hoogste niveaus versneld wordt.

 

Studenten in de klas

Academische strengheid

Het Yale MBA for Executives-programma is ontworpen om u te helpen snel uw carrièredoelen te bereiken met een rigoureus academisch curriculum dat door deskundige Yale-faculteiten wordt onderwezen.

 

Ons geïntegreerde curriculum

Yale faculteit

Geavanceerde kennis van de industrie

Ontwikkel een dieper begrip van uw vakgebied dat nodig is om creatieve oplossingen te implementeren en meer strategische beslissingen te nemen. Leer van onderzoekers van Yale, bezoekende experts en uw ervaren klasgenoten.

 

EMBA aandachtsgebieden

Ontwikkeling van leiderschap

De mogelijkheden voor leiderschapsontwikkeling strekken zich uit over uw twee jaar aan Yale, waarbij u wordt gestimuleerd om te groeien als leider en uw leiderschapscapaciteit wordt uitgebreid via ons curriculum en een reeks workshops.

 

Mogelijkheden voor leiderschapsontwikkeling

Het Yale Netwerk

Uw klasgenoten zijn mensen uit de praktijk en besluitvormers in verschillende sectoren. Als student aan Yale omvat uw gemeenschap nu de hele universiteit en onze verbonden alumni-netwerken.

 

Voordelen voor werkgevers

Het opleiden van leiders voor het bedrijfsleven en de samenleving

Werkgevers die hun topmanagers naar het MBA for Executives-programma sturen, zien zowel onmiddellijke als langetermijnvoordelen.

 

Het MBA for Executives programma:

 

Verbetert resultaten doordat managers en leiders nieuwe vaardigheden leren en perspectief krijgen

Dient als beloning voor prestaties en verhoogt de retentie

Bereidt getalenteerde en toegewijde executives voor op top leidinggevende posities

Wij ontmoeten graag beleidsmakers die meer willen weten over hoe het MBA for Executives programma waarde kan creëren voor hun organisaties. We kunnen ook virtuele informatiesessies voor uw organisatie organiseren. Neem contact met ons op via e-mail emba.admissions@yale.edu of bel ons kantoor op 203-432-4649.

 

MBA voor Executives Werkgevers

Veel organisaties hebben al geïnvesteerd in de voorbereiding van hun volgende generatie van organisatorische leiders. Onze studenten en alumni vertegenwoordigen gerespecteerde werkgevers uit het hele land. Een voorbeeld van deze organisaties omvat:

 

Vermogensbeheer

United Technologies

Ernst & Young LLP

Cambridge Associates

Citigroup, Inc.

Goldman Sachs

J.P. Morgan

Gezondheidszorg

General Electric

Memorial Sloan Kettering Kankercentrum

Partners in Gezondheid

Brandweer van Philadelphia

Duurzaamheid

The Walt Disney Company

Walmart

Black & Decker

Procter & Gamble

PepsiCo

Halliburton


 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/